Ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του ζήτησε ο Ολυμπιακός

Δια στόματος του Τάκη Αγραφιώτη η πειραϊκή ΠΑΕ ζήτησε και επίσημα τα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» να τα διευθύνουν ξένοι διαιτητές.

Ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του ζήτησε ο Ολυμπιακός

Πολλές φορές το τελευταίο διάστημα κύκλοι του Ολυμπιακού έχουν εκφράσει τα παράπονα τους για τη διαιτησία. Τόσο μετά το ματς με την ΑΕΚ όσο και μετά από αυτό με τον ΟΦΗ οι αντιδράσεις ήταν έντονες για την αντιμετώπιση που έτυχε η ομάδα του Πειραιά.

Εδώ και αρκετό καιρό στο μεγάλο λιμάνι υπήρχε η διάθεση να ζητήσουν ξένους διαιτητές για όλα τα παιχνίδια της ομάδας. Αυτό πήρε πλέον και επίσημη μορφή, αφού ο Ολυμπιακός μέσω του αντιπροέδρου, Τάκη Αγραφιώτη έκανε αίτημα σε όλα του τα παιχνίδια να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στη Θεσσαλονίκη ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε πως θέλει ξένους διαιτητές σε όλα τα ματς των «ερυθρόλευκων». Ο υπερσύμβουλος, Περτ Φούσεκ απάντησε στον Αγραφιώτη πως το θέμα θα συζητηθεί στο επόμενο ΔΣ της ΕΠΟ, στο οποίο θα παραστεί και ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Βίκτορ Μέλο Περέιρα. Σε αυτό μάλιστα συμφώνησε και ο Γραμμένος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός κάνει μία τέτοια κίνηση. Η πρώτη είχε γίνει προς τον τοποτηρητή της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς και με αφορμή τα πολλά λάθη των Ελλήνων διαιτητών. Να σημειώσουμε ότι το αίτημα του Αγραφιώτη υποβλήθηκε με αφορμή τη συζήτηση που έγινε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για την ανάληψη των επιπλέον εξόδων από την ομοσπονδία για την έλευση ξένων διαιτητών.