ΠΑΟΚ: «Ναι» Σαββίδη για Λουτσέσκου

Δεν θα είναι πρόβλημα το οικονομικό στις διαπραγματεύσεις για το νέο συμβόλαιο του Ράζβαν Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: «Ναι» Σαββίδη για Λουτσέσκου

Ηρεμία και ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ αφού η ευρεία νίκη επί του Πανσερραϊκού τον έφερε σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή της Super League. Σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παίξει μεθαύριο (30/11) για την πρώτη θέση του ομίλου του στο UEFA Conference League, το ξεκίνημα στη χρονιά κρίνεται άκρως επιτυχημένο.

Στη Θεσσαλονίκη όμως βλέπουν τη «μεγάλη εικόνα», η οποία εν προκειμένω ενέχει το μέλλον του Ράζβαν Λουτσέσκου. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Ρουμάνου τεχνικού ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και για τους «μελανόλευκους» το ζήτημα αυτό είναι ύψιστης σημασίας.

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πηγές κοντά στον ΠΑΟΚ, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει το «πράσινο φως» για το νέο συμβόλαιο του Λουτσέσκου. Ο 64χρονος Ελληνορώσος έχει κοινοποιήσει στους συνεργάτες του πως επιθυμεί την παραμονή του κατά τεκμήριο κορυφαίου προπονητή στην ιστορία του συλλόγου και ως εκ τούτου είναι διατεθειμένος να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του.

Με «λυμένο» λοιπόν το οικονομικό σκέλος, μέσα στις γιορτές αναμένεται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για τα «θέλω» του Ρουμάνου σε αγωνιστικό επίπεδο, στις μεταγραφές, στα τμήματα υποδομής κ.ο.κ. προκειμένου να δεσμεύσει το μέλλον του στην Τούμπα.