Λαμία - Ατρόμητος 3-3: Δεν ήθελες να τελειώσει!

Σε τρομερό ματς από την αρχή μέχρι το τέλος Λαμία και Ατρόμητος διαφήμισαν το ποδόσφαιρο (3-3).

Λαμία - Ατρόμητος 3-3: Δεν ήθελες να τελειώσει!

Σε ένα από τα συναρπαστικότερα ματς του φετινού πρωταθλήματος Λαμία και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3. Κυνηγώντας τη νίκη από το ξεκίνημα έως το φινάλε αμφότερες οι ομάδες, με τον Ατρόμητο να προηγείται με 2-0, να χάνει και πέναλτι, τη Λαμία να ανατρέπει την κατάσταση και να παίρνει το προβάδισμα, αλλά με ένα δεύτερο πέναλτι για τους Περιστεριώτες να διαμορφώνεται το τελικό σκορ. Σε ένα ματς που δεν ήθελες να τελειώσει και με πολλούς πρωταγωνιστές.

Το πρώτο εικοσάλεπτο του ματς ήταν το πιο παραγωγικό ολόκληρου του πρωταθλήματος, με τέσσερα γκολ και ένα πέναλτι που δεν έγινε γκολ! Ο Ατρόμητος αιφνιδίασε απολύτως τους γηπεδούχους και σκόραρε δύο φορές. Στο 4' με σουτ του Ασεβέδο (κόντραρε στον Κ. Παπαδόπουλο) και στο 8' με κεφαλιά του Έντερ Γκονζάλες από σέντρα του Βαλένσια.

Η Λαμία βρήκε γρήγορα το γκολ για να μειώσει (με τον Μαρτίνεθ στο 13 από κοντά), γλίτωσε το τρίτο γκολ καθώς ο Κοσέλεφ στο 22' απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση του Βαλένσια και ισοφάρισε στο 22΄με τον Σλίβκα (πλασέ μετά από προσπάθειες των Καρλίτος και Τσιλούλη).

Ο ρυθμός δεν έμεινε ίδιος, αλλά ανέβηκε ξανά με την έναρξη της επανάληψης και στο 55' ο Σίντκλει με προβολή έκανε την ολική ανατροπή για τη Λαμία μετά από σέντρα του Σιμόν (πάλι ο Καρλίτος άρχισε τη φάση). Νωρίτερα η Λαμία είχε ευκαιρία με απόκρουση του Τσιντώτα σε κοντινό σουτ του Μαρτίνεθ.

Ο Ατρόμητος κυνήγησε την ισοφάριση και το ματς έγινε ροντέο όταν ο Παπαδόπουλος έσπρωξε τον Βέργο στην περιοχή, αρχικά ο Βεργέτης δεν έδωσε πέναλτι αλλά το έκανε μτά την ειδοποίηση του VAR. Ο Βέργος το αξιοποίησε και έκανε το 3-3.

Στο 76' ο Τσιντώτας έκανε μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Καρλίτος, ενώ στο 82' από σούπερ θέση ο Ισπανός άσος δεν μπόρεσε να πλασάρει εύστοχα μετά την έξοχη μπαλιά του Τσιλούλη. Ο Τσιλούλης απείλησε με εξαιρετική κίνηση και στο 87' αλλά ο Τσιντώτας απέκρουσε. Στην τελευταία σημαντική φάση ενός τρομερού αγώνα.

Μικρογραφία

Λαμία – Ατρόμητος 3-3

Γήπεδο: «Αθανάσιος Διάκος»

Σκόρερ: 13’ Μαρτίνεθ, 22’ Σλίβκα, 55’ Σίντκλεϊ - 4’ Ασεβέδο, 8’ Γκονζάλες, 65’ Βέργος πεν.

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)

Κίτρινες: 39’ Σιμόν, 63’ Παπαδόπουλος, 73’ Καρλίτος, 75’ Σαντάνα – 42’ Καμαρά, 86’ Ασεβέδο, 88’ Βαλένσια

Συνθέσεις

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Σαντάνα, Τζανδάρης, Τσιλούλης, Σλίβκα (85’ Ακούνια), Μαρτίνεθ (71’ Τόσιτς), Καρλίτος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Τσκαμάκης, Ντε Μποκ, Γκονζάλες (83’ Έρλινγκμαρκ), Κούντε, Φριτζόνσον (46’ Ρομπάιγ), Καμαρά (95’ Κούεν), Βαλένσια, Βέργος (67’ Αντζιέλσκι).