«Ο Πέδρο Άλβες αναλαμβάνει θέση διευθυντή στον Ολυμπιακό»

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Πέδρο Άλβες θα αναλάβει θέση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. 

«Ο Πέδρο Άλβες αναλαμβάνει θέση διευθυντή στον Ολυμπιακό»

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο φημίζεται για τις αποκλειστικές του ειδήσεις στον χώρο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Αυτή τη φορά ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος υποστήριξε σε tweet του ότι ο Ολυμπιακός έχει έρθει πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Πέδρο Άλβες.

Ο 40χρονος Πορτογάλος μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας έγινε αθλητικός διευθυντής στην Εστορίλ. Ξεκίνησε τα καθήκοντά του το 2018 και αποχαιρέτησε τον σύλλογο τον Ιούλιο που μας πέρασε.

Σε περίπτωση που ισχύει η πληροφορία του Ρομάνο, μένει να φανεί ποιο θα είναι το μέλλον του Αντόνιο Κορδόν στην πειραϊκή ΠΑΕ. Με βάση αυτά τα δεδομένα ο Ισπανός ή θα αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους», ή θα συνυπάρξει με τον Άλβες.

Με τον Άλβες ως αθλητικό διευθυντή η Εστορίλ ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία και έφτασε έως τα ημιτελικά του Κυπέλλου Πορτογαλίας. Στη θητεία του στο σύλλογο είχαν αγωνιστεί μεταξύ άλλων ο Ματέους Νούνιες της Μάντσεστερ Σίτι και οι Φιλίπε Σοάρες, Μάρκος Αντόνιο που ανήκουν τώρα στον ΠΑΟΚ. Στο οικονομικό σκέλος υπό τις οδηγίες του η Εστορίλ έβγαλε κέρδος ύψους 24 εκατομμυρίων ευρώ.