Μπιανκόν: «Είναι μία όμορφη μέρα για εμένα...»

Ο Ζουλιάν Μπιανκόν μίλησε για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό.

Μπιανκόν: «Είναι μία όμορφη μέρα για εμένα...»

Ο Ζουλιάν Μπιανκόν έπαιξε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό και θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη συνέχεια.

Στις δηλώσεις του μίλησε:

Για το ντεμπούτο του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα την πρώτη μου συμμετοχή με την πρώτη ομάδα. Είχα παίξει ένα διάστημα στον Ολυμπιακό Β’ σε μία προσπάθεια να αποκατασταθώ πλήρως από τον τραυματισμό. Ευχαριστώ τον προπονητή, το ιατρικό σταφ και όλους όσους με έχουν βοηθήσει και μου έχουν προσφέρει το διάστημα που είμαι εδώ. Είναι μία όμορφη μέρα για εμένα, γιατί συμμετείχα σε μία βραδιά που κύλησε ωραία, τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά».

Για την αντικατάστασή του: «Δεν έχω κάτι σοβαρό. Ήταν κυρίως για λόγους προφύλαξης. Ήμουν ένα αρκετά μεγάλο διάστημα εκτός δράσης και εξ αρχής ήξερα ότι δεν θα έπρεπε να παίξω πάνω από 70 λεπτά. Ξέραμε ότι οι μυς μου θα παραπονούνταν κάποια στιγμή, επειδή είχα να παίξω αρκετά μεγάλο διάστημα. Ευχαριστώ τον προπονητή για την εμπιστοσύνη. Ήθελα να βοηθήσω, αλλά έπρεπε να βγω».

Για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από τον ίδιο: «Αυτό που θέλουμε είναι να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Να προκριθούμε στην Ευρώπη, να κερδίσουμε τους αγώνες στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Εχουμε επτά παιχνίδια τις επόμενες 20 μέρες και είναι δύσκολη περίοδος. Όλοι είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Εγώ ήρθα εδώ για να δείξω τις κανότητές μου και να βοηθήσω. Όλοι θα πρέπει να είμαστε παρόντες όποτε μας χρειαστεί ο προπονητής και εύχομαι να δώσω πολλά στον Ολυμπιακό. Για αυτό τον λόγο ήρθα. Θέλω να δείξω το καλύτερό μου πρόσωπο».