Déjà vu για Μελισσανίδη και Κύρκο στο ΑΕΚ-Άρης

Ο Δημήτρης Κύρκος επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ως παρατηρητής διαιτησίας, δυόμιση περίπου χρόνια μετά το επεισόδιο που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Déjà vu για Μελισσανίδη και Κύρκο στο ΑΕΚ-Άρης

Ο Δημήτρης Κύρκος ορίστηκε από την ΚΕΔ παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα ΑΕΚ-Άρη για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

O Kύρκος ήταν παρατηρητής διαιτησίας στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0 που έγινε στις 13/2/2016 στο Ολυμπιακό Στάδιο και όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνα δέχθηκε επίθεση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος τον απείλησε: «Θα σε τινάξω στον αέρα».

Για την υπόθεση αυτή ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ απαλλάχτηκε οριστικά από την επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ ένα χρόνο αργότερα. Με την απόφαση 05/2017 ήρθε η απαλλαγή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ από τις κατηγορίες που τον βάραιναν.

Εκτός των άλλων στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται ότι: «Από την υπεύθυνη δήλωση του κ. Κύρκου στις 11/1/2017 προέκυψε ότι η συνομιλία μεταξύ αυτού και του πειθαρχικώς διωκόμενου ήταν έντονη και αφορούσε αποφάσεις του διαιτητή του αγώνα, πλην όμως σε καμία περίπτωση ο τελευταίος (Μελισσανίδης) δεν απείλησε, ούτε εξύβρισε τον ως άνω αξιωματούχο του αγώνα».