Μαρτίνεθ: «Δυσκολευτήκαμε να μπούμε στο ματς, μας μένει η αντίδραση και η νίκη»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε για το 3-1 επί του Παναιτωλικού.

Μαρτίνεθ: «Δυσκολευτήκαμε να μπούμε στο ματς, μας μένει η αντίδραση και η νίκη»

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το νικηφόρο παιχνίδι του Ολυμπιακού με 3-1 επί του Παναιτωλικού, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τόνισε τα εξής:

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι εκτός από τη νίκη: «Αυτό που μένει είναι η νίκη. Δυσκολευτήκαμε να μπούμε στο ρυθμό του παιχνιδιού. Χρησιμοποιήσαμε παίκτες που είχαν πάνω από ενάμισι χρόνο να παίξει σε αγώνα υψηλού επιπέδου, όπως ο Μπιανκόν. Δυσκολευτήκαμε να μπούμε στο ματς, γιατί όταν βλέπεις άδειο το Καραϊσκάκη είναι κάτι λυπηρό και κρίμα. Είναι κάτι δυσάρεστο. Δυσκολευτήκαμε να πιάσουμε τον ρυθμό που έπρεπε, αλλά αντιδράσαμε από το πρώτο μέρος και είναι σημαντικό για εμάς. Μετά δείξαμε ένα καλό πρόσωπο χρησιμοποιώντας νέα πρόσωπα. Μετά τη διακοπή και σε ένα άδειο γήπεδο, ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τις λίγες «καθαρές» ευκαιρίες: «Χάσαμε πολλές φορές την μπάλα, μας έλειπε η ακρίβεια, δεν είχαμε τον αριθμό ευκαιριών που είχαμε συνηθίσει. Κάναμε αβίαστα λάθη και οφείλεται και στον αντίπαλο που χρησιμοποίησε 5-3-2. Χάναμε τη δεύτερη μπαλιά και δεν δημιουργήσαμε κυρίως λόγω έλλειψης ακρίβειας στις μπαλιές μας. Η αντίδραση της ομάδας μας ήταν καλή, ήρθε και το τρίτο γκολ απέναντι σε έναν αντίπαλο που αμύνθηκε πολύ καλά. Όπως και να ‘χει, αυτό που προτιμάω να διορθώσω είναι η ακρίβεια και η ευστοχία. Μας ενδιαφέρει να δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά είναι σημαντικό να είμαστε εύστοχοι. Εχουμε μία σειρά απαιτητικών παιχνιδιών, όπως της Πέμπτης. Η σημερινή νίκη ήταν ένα καλό βήμα για να πάμε στο παιχνίδι της Γερμανίας».