Πετράκης: «Αδικούμαστε από το σκορ, έπαιξε ρόλο η ποιότητα του αντιπάλου»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης υποστήριξε ότι η ομάδα του μπορούσε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Καραϊσκάκη.

Πετράκης: «Αδικούμαστε από το σκορ, έπαιξε ρόλο η ποιότητα του αντιπάλου»

Ο Γιάννης Πετράκης έδειχνε απογοητευμένος μετά την ήττα του Παναιτωλικού από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, όχι τόσο για το αποτέλεσμα, αλλά για τον τρόπο που ήρθε η ήττα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξέραμε ότι η δουλειά μας ήταν πολύ δύσκολη απέναντι σε μία ομάδα με το μέγεθος και την ποιότητα του Ολυμπιακού. Μας αδικεί το σκορ βάσει της εικόνας. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και στο πρώτο μέρος δεν δεχτήκαμε κάποιες ευκαιρίες. Αντίθετα εμείς κάναμε είτε σε κανονική ροή, είτε από στατική φάση. Χάσαμε το 2-2 και μετά έγινε το 3-1. Ο κυριότερος λόγος στην εξέλιξη του παιχνιδιού είχε να κάνει με την ποιότητα ορισμένων ποδοσφαιριστών. Έπαιξε ρόλο αυτή η ικανότητα. Αυτό δεν ακυρώνει τη σπουδαία προσπάθεια των παικτών μας. Η εικόνα μας ήταν πολύ καλή. Αισθάνομαι ότι δικαιούμασταν περισσότερα πράγματα».

«Δεν έχει να κάνει με τα συναισθήματα των παικτών μου μετά το 0-1, αλλά με την ποιότητα του αντιπάλου που πέτυχε το 1-1. Από δικό μας λάθος προέκυψε όμως το 1-1. Έπρεπε να έχουμε καλύτερη λύση. Το δεύτερο τέρμα ήταν η απίστευτη ικανότητα του Φορτούνη, αλλά γενικότερα δεν θυμάμαι φάσεις του Ολυμπιακού. Μας στενοχωρεί που δεν πήραμε κάτι. Παίζαμε με μία ομάδα που έχει υψηλή ποιότητα. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και στις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη».