Ο Κούγιας επικαλείται το «ΦΩΣ» και ζητά μάρτυρες τους Γκαγκάτση, Παπαδόπουλο, Σουλούκου (pic)

Ο Αλέξης Κούγιας μέσω ανακοίνωσης του ζητά την αναβολή της πειθαρχικής δίωξης που του έχει ασκηθεί.

Ο Κούγιας επικαλείται το «ΦΩΣ» και ζητά μάρτυρες τους Γκαγκάτση, Παπαδόπουλο, Σουλούκου (pic)

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΛ και την Ξάνθη ο πρόεδρος των «βυσσινί» είχε προχωρήσει σε δηλώσεις κάνοντας λόγο για εγκληματική οργάνωση.

Έπειτα από την δίωξη που του ασκήθηκε ο Αλέξης Κούγιας με αίτημα του προς την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ζητά την αναβολή της πειθαρχικής δίωξης και να κληθούν ως μάρτυρες οι Γιάννης Παπαδόπουλος (πρώην υπάλληλος της ΕΠΟ), Μάκης Γκαγκάτσης (αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και Ευαγγελία Σουλούκου (γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός).

Ο Κούγιας επικαλείται δημοσιεύματα του Τύπου (ΦΩΣ των ΣΠΟΡ, 14.10.2018), που ανέφεραν ότι στη συνάντηση των εκπροσώπων της FIFA και UEFA με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΠΑΕ ΠΑΟ η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δια της εκπροσώπου αυτής κας Λίνας Σουλούκου κατήγγειλε, μεταξύ άλλων ότι η ΚΕΔ ελέγχεται από τους Θωμά Μητρόπουλο και Γιάννη Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά το αίτημα του Αλέξη Κούγια προς την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ:

"ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΟ

ΙΤΗΜΑ ΚΛΗΤΕΥΣΗΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ

Αλεξίου Κούγια του Χρήστου, Δικηγόρου, κατοίκου Αθηνών, λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, αρ. 55, υπό την ιδιότητά του ως μεγαλομετόχου της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΕΛ

Εκκρεμεί ενώπιόν Σας πειθαρχική υπόθεση κατόπιν ασκήσεως σε βάρος μου της υπ’ αρ. 33189/15.10.2018 δίωξης του Αναπληρωτή Υπεύθυνου Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, με ημερομηνία εκδίκασης την 25.10.2018, κατόπιν αναβολής από την 18.10.2018.

Με την παρούσα παρακαλώ όπως:

Α. Ζητήσετε από την ΕΠΟ να Σας χορηγηθούν τα πρακτικά της από 11.10.2018 συνάντησης των εκπροσώπων της FIFA και UEFA με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΠΑΕ ΠΑΟ, παρόντος του υπερσυμβούλου της ΕΠΟ κ. Πετρ Φούσεκ, καθόσον, όπως δημοσιοποιήθηκε στον τύπο (ενδεικτικά ΦΩΣ των ΣΠΟΡ, 14.10.2018), στη συνάντηση αυτή η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δια της εκπροσώπου αυτής κας Λίνας Σουλούκου κατήγγειλε, μεταξύ άλλων ότι η ΚΕΔ ελέγχεται από τους Θωμά Μητρόπουλο και Γιάννη Παπαδόπουλο, ονόματα που αναφέρονται στις δηλώσεις και ανακοινώσεις του πειθαρχικού φακέλου.

Β. Καλέσετε ως μάρτυρες τους:

1. Ευαγγελία Σουλούκου του Σωτηρίου, δικηγόρο, κάτοικο Νέας Σμύρνης, οδός 25ης Μαρτίου αρ. 9 (εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σύμφωνα με την Α΄ παράγραφο)

2. Χρυσόστομο Γκαγκάτση του Βασιλείου, Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάτοικο Θεσσαλονίκης, οδός Αργυροκάστρου, αρ. 6

3. Ιωάννη Παπαδόπουλο του Στυλιανού, κάτοικο Βύρωνα Αττικής, οδός Ούλωφ Πάλμε, αρ. 6

Η μαρτυρία των ως άνω προσώπων είναι αναγκαία για την επιβεβαίωση του περιεχομένου των επίμαχων δηλώσεών μου για τη διαιτησία των διαιτητών στον από 08.10.2018 αγώνα ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ – ΠΑΕ ΑΕΛ και το παρασκήνιο πίσω από τις διαιτητικές αποφάσεις τους.

Αθήνα, 19/10/2018

Ο ΑΙΤΩΝ".