Ολυμπιακός: Κατέθεσε την προσφυγή στο CAS

Αργά το βράδυ της Πέμπτης (23/11) η διοίκηση του Ολυμπιακού κατέθεσε την προσφυγή της στο CAS ζητώντας να «πέσει» η ποινή της ομάδας για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Κατέθεσε την προσφυγή στο CAS

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε αργά το βράδυ της Πέμπτης (23/11) την προσφυγή του στο ανώτατο δικαστήριο επίλυσης αθλητικών διαφορών ζητώντας να μην ισχύσει η ποινή με την οποία τιμωρήθηκε για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα μάθουν την ημερομηνία εκδίκασης από βδομάδα και ίσως χρειαστεί να περιμένουν και έναν μήνα για προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα.

Σε κάθε περίπτωση όμως ενισχύουν το νομικό τους οπλοστάσιο ώστε να εξηγήσουν τις θέσεις τους και να πείσουν την έδρα για το δίκαιο του αιτήματός τους.

Φυσικά και η ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλει να ανατρέψει την υπάρχουσα απόφαση και να συνεχιστεί ο αγώνας από το 49' και μετά. Την υπόθεση αυτή θα την... τρέξει και ένα επιτελείο ξένων δικηγόρων (μαζί με το ανάλογο επιτελείο του Ολυμπιακού) και βέβαια είναι μια υπόθεση που θα πάρει αρκετό χρόνο και θα χρειαστεί υπομονή.

Ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να προσκομίσει και οπτικοακουστικό υλικό στην εκδίκαση ενώ η υπερασπιστική του γραμμή παραμένει πώς δεν προκύπτει από πουθενά και από κανένα στοιχείο ότι υπάρχει υπαιτότητά του για τη διακοπή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι διεκόπη λόγω του τραυματισμού του Χουάνκαρ από ρίψη κροτίδας πλησίον του. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε το παιχνίδι άνευ αγώνος (3-0), ενώ οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση ενός βαθμού από το τρέχον πρωτάθλημα.