Ολυμπιακός: Περιμένει ανεβασμένο Ποντένσε

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ποντάρει πολλά πάνω στον Ντάνιελ Ποντένσε και θεωρεί ότι μετά τη διακοπή θα είναι πολύ πιο φρέσκος και καλύτερος.

Ολυμπιακός: Περιμένει ανεβασμένο Ποντένσε

Να αφήσουν πίσω τους τη χαλάρωση των προηγούμενων ημερών και να ετοιμαστούν για το δύσκολο πρόγραμμα και τα απαιτητικά παιχνίδια που υπάρχουν μπροστά τους θέλουν στον Ολυμπιακό. Ο δρόμος για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αφού τα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι αρκετά.

Ο Ισπανός προπονητής, όμως, σε αυτά την τελική ευθεία του χρόνου θέλει όλους τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους. Θέλει όλοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και έχει ζητήσει μόνο νίκες.

Περιμένει, ωστόσο, να δει και για κάποιους να έχει λειτουργήσει ευεργετικά η περίοδος της διακοπής και της ξεκούρασης. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Ντάνιελ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος στα τελευταία ματς είχε χάσει τη φρεσκάδα του.

Ήταν φανερή η κόπωση του με αποτέλεσμα να μην είναι το ίδιο αποτελεσματικός όπως στα προηγούμενα παιχνίδια του. Ο Ισπανός τεχνικός έχει ανάγκη από εδώ και πέρα να δει τον καλό Ποντένσε. Περιμένει τον Πορτογάλο να βρει ξανά τα πατήματα του και να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Έχει αποδειχτεί ότι ο καλός Ποντένσε είναι καθοριστικός για τον Ολυμπιακό και στον Ρέντη θεωρούν ότι η διακοπή θα βοήθησε τον Πορτογάλο. Μέχρι τώρα έχει βοηθήσει αρκετά την ομάδα του Πειραιά, αλλά η κόπωση είχε καταβάλει τον παίκτη με αποτέλεσμα να χάσει την αποτελεσματικότητα του.