Ολυμπιακός: Οι έξι νίκες, η βάση και η υπέρβαση

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει θέσει ξεκάθαρα το στόχο των αποτελεσμάτων για τον Ολυμπιακό έως το τέλος του 2023. Νίκες στο πρωτάθλημα και με την Μπάτσκα, βάση πρόκρισης στη Λεωφόρο και υπέρβαση στο Φράιμπουργκ. 

Ολυμπιακός: Οι έξι νίκες, η βάση και η υπέρβαση

Ο Ολυμπιακός μπαίνει από την Δευτέρα (20/11) στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το τελευταίο κομμάτι του 2023 και με οκτώ αγώνες μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα για όλες τις διοργανώσεις στις οποίες λαμβάνει μέρος.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει ξεκάθαρο στόχο αποτελεσμάτων για αυτό το κομμάτι της σεζόν και ο Ολυμπιακός με τα περισσότερα παιχνίδια μακριά από το Φάληρο, αλλά και τιμωρημένος σε αυτό του Σαββάτου (25/11) με τον Παναιτωλικό, πρέπει να κάνει το απόλυτο.

Στο πρωτάθλημα και με ό,τι έχει συμβεί βαθμολογικά μετά τις δικαστικές αποφάσεις για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ δεν έχει περιθώριο παρά το «5 στα 5». Νίκες με Παναιτωλικό στο Φάληρο και στα εκτός έδρας σερί παιχνίδια με Βόλο, Πανσερραϊκό, Ατρόμητο και Λαμία. Εύκολο δεν είναι, όμως ο Ολυμπιακός θα είναι φαβορί σε όλα αυτά τα ματς-παγίδες και πρέπει να τα πάρει. Για να είναι πρώτος στη βαθμολογία ή κοντά στην πρώτη θέση.

Στην Ευρώπη το ματς με την Φράιμπουργκ είναι αυτό χωρίς άγχος. Φυσικά ο Ολυμπιακός με νίκη θα διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης στο Europa League, με ισοπαλία εξασφαλίζει κατά πάσα πιθανότητα το εισιτήριο για το Conference League, ενώ ακόμη κι αν χάσει πάλι είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα. Την οποία θα φιλοξενήσει με κόσμο τον Δεκέμβριο και θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Υπάρχει και ο πρώτος αγώνας για το Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Στις 6 ή 7 Δεκεμβρίου. Με δεδομένο ότι η ρεβάνς θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να έχει ένα αποτέλεσμα που θα τον βάλει σε θέση οδηγού.

Ένα κρίσιμο διάστημα, λοιπόν, για τον Ολυμπιακό και ο προπονητής με όλη την ομάδα είναι απολύτως συνειδητοποιημένοι για το τι πρέπει να κάνουν.