Στα σπίτια τους θα διανυκτερεύσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς έβαλε τέλος στον εγκλεισμό των ποδοσφαιριστών και τους ενημέρωσε για την απόφαση του μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης.

Στα σπίτια τους θα διανυκτερεύσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού

Μετά την πρωινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στο Λουξεμβούργο για το παιχνίδι με τη Ντουντελάνζ. Οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» περίμεναν να μάθουν επίσης και για πόσο διάστημα θα είναι ελεύθεροι να μείνουν εκτός εγκαταστάσεων.

Εκείνο που γνώριζαν ήταν πως ο Πορτογάλος προπονητής μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης θα ανακοίνωνε εκτός από την αποστολή, αλλά και τις ελεύθερες ώρες που θα είχαν μακριά από τις εγκαταστάσεις. Τελικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε με τους παίκτες και τους γνωστοποίησε πως θα συναντηθούν ξανά στο «Ελ. Βενιζέλος» το πρωί της Τετάρτης.

Με λίγα λόγια, αφού γευμάτισαν όλοι μαζί στον Ρέντη το μεσημέρι της Τρίτης στη συνέχεια αποχώρησαν για τα σπίτια τους. Οι Πειραιώτες θα διανυκτερεύσουν στα σπίτια τους και το πρωί θα συναντηθούν στο αεροδρόμιο προκειμένου να «πετάξουν» με πτήση τσάρτερ για το «Ελ. Βενιζέλος».

Θυμίζουμε πως χθες έμειναν όλη την ημέρα μέσα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Συζήτησαν μεταξύ τους για το τι φταίει και η ομάδα παρουσιάζει αυτή την εικόνα στα τελευταία παιχνίδια, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς τους έδειξε και βίντεο το παιχνίδι με τον ΟΦΗ κάνοντας τους παρατηρήσεις.