Βίντεο και παρατηρήσεις είχε στον Ολυμπιακό η πρώτη μέρα στον Ρέντη

Τι έγινε τη Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο με τους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» να είναι κλεισμένοι στις εγκαταστάσεις.

Βίντεο και παρατηρήσεις είχε στον Ολυμπιακό η πρώτη μέρα στον Ρέντη

Έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα οι προπονητές να μπαίνουν στα αποδυτήρια μετά το τέλος των αγώνων και να κάνουν παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές τους, ειδικά όταν το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό. Ο Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο όπως είναι γνωστό δεν έκανε κάτι τέτοιο μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Απλά ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του πως θα διανυκτερεύσουν στον Ρέντη μέχρι και την Τρίτη.

Κάπως έτσι τη Δευτέρα έμειναν όλη τη μέρα στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου και το ίδιο θα γίνει και σήμερα. Οι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν έγκλειστοι μέχρι την Τετάρτη όταν και θα αναχωρήσουν για το Λουξεμβούργο.

Η πρώτη τους μέρα στον Ρέντη κύλησε με περισυλλογή και είναι αλήθεια προβληματισμό για το τι έχει φταίξει και η ομάδα έχει αυτή την εικόνα εδώ και έναν μήνα. Έγινε προπόνηση με όσους όμως αγωνίστηκαν στην Κρήτη να κάνουν χαλάρωμα.

Από την άλλη ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του μάζεψαν τους παίκτες στην αίθουσα προβολής βίντεο. Εκεί τους έδειξαν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και επικεντρώθηκαν κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Ο Πορτογάλος ανέλυσε τα πάντα στους παίκτες. Δεν σταμάτησε να κάνει παρατηρήσεις και κανείς δεν κατάφερε να ξεφύγει. Η εικόνα της ομάδας, άλλωστε ήταν κάκιστη στο πρώτο ημίχρονο και ο Πέδρο Μαρτίνς είναι της άποψης πως «ο Ολυμπιακός δεν ήταν Ολυμπιακός».

Δεν του άρεσε τίποτα, δεν του άρεσε η νοοτροπία και μέσα από το βίντεο στο οποίο ανέλυσε τα πάντα ζήτησε να αλλάξει η εικόνα της ομάδας. Φυσικά γνωρίζει πως και ο ίδιος έχει μπροστά του αρκετή δουλειά και το καλύτερο… φάρμακο είναι οι νίκες.

Στα πηγαδάκια των ποδοσφαιριστών αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης τα όσα συνέβησαν. Το κλίμα είναι βαρύ, υπάρχει έντονος προβληματισμός και άπαντες συμφωνούν πως πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα άμεσα. Οι ποδοσφαιριστές γευμάτισαν όλοι μαζί, ενώ σήμερα είναι πολύ πιθανό να έχουν κάποιες ώρες ελεύθερες έτσι ώστε να βγουν από τις εγκαταστάσεις. Είναι κάτι που θα αποφασιστεί το πρωί από τον Πέδρο Μαρτίνς.