Ολυμπιακός: Η διαχείριση του Μαρτίνεθ και η διαφορά Ελ Κααμπί με Γιόβετιτς

Η διαφορά που χωρίζει Ελ Κααμπί και Γιόβετιτς και ο τρόπος που τους έχει διαχειριστεί ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ολυμπιακός: Η διαχείριση του Μαρτίνεθ και η διαφορά Ελ Κααμπί με Γιόβετιτς

Από το ματς με τον ΟΦΗ και μετά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει μπει σε ένα δίλημμα με τους δύο του επιθετικούς. Στεκόμαστε στους δύο γιατί τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί τον έχει βγάλει προς το παρόν από το κάδρο.

Στο Ηράκλειο ο Στέφαν Γιόβετιτς έπαιξε βασικός, δεν σκόραρε, αλλά είχε πολύ καλή παρουσία με μία ασίστ. Στη συνέχεια οι Πειραιώτες έχουν δύο παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Γουέστ Χαμ. Έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα για τον φορ που θα επιλέξει στο ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Ο ίδιος ο Μαρτίνεθ προβληματίζεται αρκετά για το ποιος θα παίξει και τελικά βάζει τον Ελ Κααμπί και επιλέγει να παίξει βασικός στο Λονδίνο ο Γιόβετιτς. Στο ματς που δεν ταιριάζει στον Μαυροβούνιο ο Ισπανός προπονητής του έδωσε φανέλα βασικού και στη συνέχεια έπαιξε βασικός στην Τρίπολη ο Ελ Κααμπί.

Οι δύο φορ των Πειραιωτών έχουν μείνει για μεγάλο διάστημα μακριά από το γκολ, αλλά έχουν και σημαντικές διαφορές στα χαρακτηριστικά τους. Ο Ελ Κααμπί έχει ταχύτητα και μπορεί να σου προσφέρει ένα απίθανο γκολ εκεί που δεν το περιμένεις. Ο Γιόβετιτς έχει την ικανότητα να βοηθάει και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Κάνει σωστή υποδοχή της μπάλας, τη… σπάει στα πλάγια και είναι επιθετικός που τον νιώθει η αντίπαλη ομάδα.

Δεν είναι τυχαίο ότι σε ματς όπως αυτό με τον ΟΦΗ και τον Αστέρα Τρίπολης που έγιναν και σε μικρά γήπεδα μοίρασε ασίστ. Μπορεί να βοηθήσει πολύ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού κάτι που έχει λείψει από τον Ολυμπιακό από τη στιγμή που έχει μπει στον… πάγο ο Ελ Αραμπί.