Κηφισιά - Παναθηναϊκός 0-1: Δεν άρεσε, αλλά πέρασε… (highlights)

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 επί της Κηφισιάς στο γήπεδο της Καισαριανής και να διατηρήσει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών. Σκόρερ και καλύτερος παίκτης ο Μαντσίνι στο 58'.

Κηφισιά - Παναθηναϊκός 0-1: Δεν άρεσε, αλλά πέρασε… (highlights)

Ο Παναθηναϊκός δεν ικανοποίησε με την εικόνα του, ήταν «φλύαρος», δεν μπορούσε να σκοράρει, αλλά ένα που πέτυχε του αρκούσε για να κερδίσει με 1-0 εκτός έδρας την Κηφισιά στο γήπεδο της Καισαριανής και να παραμείνει πρωτοπόρος στη βαθμολογία με τέσσερις βαθμούς διαφορά.

Από την άλλη οι «νεοφώτιστοι» προσπάθησαν να αποσπάσουν την ισοπαλία, έπαιξαν αμυντικά, αλλά δεν κατάφεραν να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους και γνώρισαν την πρώτη τους εντός έδρας ήττα για φέτος.

Δυο καλές φάσεις και ένα σωστά ακυρωθέν γκολ για τον Παναθηναϊκό, μία τεράστια ευκαιρία για την Κηφισιά, σε πολύ καλή μέρα Αναγνωστόπουλος και Λοντίγκιν για το πρώτο μέρος.

Η Κηφισιά είχε μπλοκάρει καλά τον κεντρικό άξονα και την αριστερή πτέρυγα του «τριφυλλιού», πιο επικίνδυνος παίκτης από δεξιά ήταν ο Μαντσίνι, αλλά οι προσπάθειές του στο «τελείωμα» των φάσεων ήταν κακές.

Ο Τετέη είχε ταλαιπωρήσει μόνος του Ρουμπέν, Γεντβάι και Σένκεφελντ με την ταχύτητα και την τεχνική του, αλλά ήταν άτυχος. Η Κηφισιά ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι ήταν «φλύαροι» και είχαν ξανά εξαφανισμένο τον Σπόραρ.

Στο 58’ ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού Ντάνιελ Μαντσίνι βρήκε τρόπο να «ξεκλειδώσει» την άμυνα της Κηφισιάς και να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ στο 64’ ο Γιοβάνοβιτς έμεινε με έναν στόπερ καθώς τραυματίστηκε ο Γεντβάι και στη θέση του μπήκε ο Ζέκα!

Η Κηφισιά προσπάθησε να ανεβάσει τις γραμμές της μετά το 80’ για να διεκδικήσει έστω την ισοπαλία, αλλά ο Παναθηναϊκός είχε τον τρόπο να κρατάει τους αντιπάλους του μακριά από τον Λοντίγκιν και να πάρει τη νίκη με το τελικό 0-1.

Μικρογραφία

Κηφισιά – Παναθηναϊκός 0-1

Γήπεδο: «Μιχάλης Κρητικόπουλος »

Διαιτητής: Σπύρος Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Σκόρερς: Μαντσίνι (58’)

Κίτρινες: Μποτία (52’) - Τζούρισιτς (23’), Μλαντένοβιτς (90’), Ιωαννίδης (90+4’)

Κόκκινη: -

Συνθέσεις:

ΚΗΦΙΣΙΑ (Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος -Παρράς (80’ Οζέγκοβιτς), Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας- Σναϊντερλάν (λ.τ. 13’ Μποτία), Ιπαλίμπο- Πρίτσας (69’ Μπαρμπόσα), Αντερέγκρεν (69’ Μπιφουμά), Μασούρας – Τετέη (80’ Νίνης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν- Κώτσιρας, Σέκενφελντ, Γεντβάι (λ.τ. 64’ Ζέκα), Μλαντένοβιτς- Ρούμπεν, Τσέριν, Μαντσίνι (79’ Βέρμπιτς) - Αϊτόρ (70’ Παλάσιος), Τζούρισιτς (70’ Μπερνάρ), Σπόραρ (79’ Ιωαννίδης).