Ο Κάναντι για τα σενάρια περί Εθνικής Ελλάδας

Ο προπονητής του Ατρόμητου αναφέρθηκε στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί και η οποία τον θέλει να είναι υποψήφιος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Κάναντι για τα σενάρια περί Εθνικής Ελλάδας

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι ο Ατρόμητος επικράτησε με 3-2 του Αστέρα Τρίπολης έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Η ομάδα του Περιστερίου έπειτα και από αυτή τη νίκη βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 19 βαθμούς μαζί με τον ΠΑΟΚ.

Στο Περιστέρι, πάντως, πέρα από το παιχνίδι με τους Αρκάδες γινόταν μεγάλη κουβέντα και για τα σενάρια που ήθελαν τον Νταμίρ Κάναντι να είναι υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Μίχαελ Σκίμπε στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας.

Ένα δημοσίευμα από την Αυστρία άναψε φωτιές, αφού ανέφερε ότι στην ΕΠΟ εξετάζουν την περίπτωση του προπονητή του Ατρόμητου για την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης ο Κάναντι ρωτήθηκε σχετικά με το θέμα απάντησε: «Αυτό το δημοσίευμα άρχισε από την Ελλάδα και αναδημοσιεύθηκε και στην Αυστρία. Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Είμαι προπονητής στον Ατρόμητο και είναι το μοναδικό που με ενδιαφέρει. Η Ελλάδα έχει προπονητή και είναι πολύ καλός, τον Μίχαελ Σκίμπε».