Super League: Σέντρα στην 11η αγωνιστική με τρεις αναμετρήσεις

Σε Ηράκλειο, Περιστέρι και Βόλο ξεκινά η δράση της 11ης αγωνιστικής της Super League το Σάββατο (11/11). Το πρόγραμμα και η βαθμολογία. 

Super League: Σέντρα στην 11η αγωνιστική με τρεις αναμετρήσεις

Τρεις αναμετρήσεις με ιδιαίτερο βαθμολογικό, και όχι μόνο, ενδιαφέρον ενέχει το πρόγραμμα του Σαββάτου (11/11), με τις οποίες ξεκινά η 11η αγωνιστική της Super League.

Στις 17:30 στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα με τις δύο ομάδες να «καίγονται» για την νίκη με τους Κρητικούς να αγνοούν την χαρά της νίκης για τρία ματς ενώ για τον ΠΑΣ η τελευταία του νίκη είχε έρθει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στις 19:00, ο φορμαρισμένος από την αλλαγή προπονητή Ατρόμητος φιλοξενεί τον επίσης σε καλή κατάσταση Πανσερραϊκό, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στην βαθμολογία και να ψάχνουν το τρίποντο για να συνεχίσουν να κοιτούν ψηλότερα.

Τέλος, στις 20:00 Βόλος και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια αναμέτρηση που τραβά τα βλέμματα. Η ομάδα της Μαγνησίας είναι ουραγός και έχει απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς ενώ από την άλλη οι «κίτρινοι» θέλουν να βγάλουν αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο.

Το προφίλ της 11ης αγωνιστικής:

H βαθμολογία της Super League: