Ολυμπιακός: Το πρόβλημα με Πορόζο και ο Μπιανκόν

Ο Τζάκσον Πορόζο μένει εκτός για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ Ζουλιάν Μπιανκόν ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση.

Ολυμπιακός: Το πρόβλημα με Πορόζο και ο Μπιανκόν

Με ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού επέστρεψε από το Λονδίνο και το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ ο Τζάκσον Πορόζο. Ο νεαρός αμυντικός την Παρασκευή (10/11) δεν προπονήθηκε και προληπτικά δεν αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην Τρίπολη για το παιχνίδι με τον Αστέρα.

Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό σύμφωνα και περισσότερο ο Πορόζο μένει εκτός προληπτικά έπειτα από τέσσερα συνεχόμενα 90λεπτα. Αυτό φέρνει και αλλαγές στο κέντρο της άμυνας των Πειραιωτών.

Ο Ανδρέας Ντόη αναμένεται να αγωνιστεί στο πλευρό του Παναγιώτη Ρέτσου στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το οποίο διεκόπη στο 50ο λεπτό.

Στο παιχνίδι της Τρίπολης, όμως, αναμένεται να εμφανιστεί για πρώτη φορά σε αποστολή του Ολυμπιακού ο Ζουλιάν Μπιανκόν. Ο Γάλλος στόπερ έχει κάνει δύο συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει το βάπτισμα του πυρός στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα.