ΠΑΟΚ: Το Σάββατο (11/11) υποβάλλεται σε μαγνητική ο Μπάμπα

Ο Ραχμάν Μπάμπα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις μετά το πρόβλημα τραυματισμού που έχει στον δικέφαλο. 

ΠΑΟΚ: Το Σάββατο (11/11) υποβάλλεται σε μαγνητική ο Μπάμπα

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (12/11) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Ο Λουτσέσκου θα παρατάξει την ομάδα χωρίς τους τιμωρημένους Τάισον και Μπάμπα. Ο Γκανέζος που αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δεξί δικέφαλο στον αγώνα με την Αμπερντίν, έκανε θεραπεία και θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Ο αγωνιστικός μαραθώνιος των τελευταίων ημερών φτάνει στο τέλος του με το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας, πριν τη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων του Νοεμβρίου. Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να φτάσει σε ένα ακόμα τρίποντο.

Ο Δικέφαλος το βράδυ της Πέμπτης (09.11) πέτυχε το στόχο του και πανηγύρισε την πρόκριση από τον όμιλο του UEFA Europa Conference League, κρατώντας και το προβάδισμα για την πρωτιά του γκρουπ. Ο διακόπτης γυρίζει άμεσα και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό.

Η προπόνηση της Παρασκευής (10.11) διεξήχθη σε δύο σκέλη στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στην Αμπερντίν ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν στο τακτικό κομμάτι, ενώ έπαιξαν και δίτερμα στο φινάλε.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει για την επικείμενη αναμέτρηση στους τιμωρημένους Τάισον και Μπάμπα. Ο Γκανέζος που αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δεξί δικέφαλο από τη μάχη με τους Σκωτσέζους, έκανε θεραπεία και θα υποβληθεί αύριο σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Το Σάββατο (11.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:45 στη Νέα Μεσημβρία».