Άρης: Στην αποστολή ο Φεράρι

Κανονικά στη διάθεση του Άκη Μάντζιου τέθηκε ο Φεράρι, ο οποίος είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Βόλο.

Άρης: Στην αποστολή ο Φεράρι

Ο Φεράρι έκανε την ανατροπή και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το παιχνίδι του Άρη με τον Βόλο (11/11, 20:00) που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «κίτρινων» από την οποία έμειναν εκτός οι τραυματίες Πάβισιτς, Οντυμπάτζο, Ματαρίτα, Ρουπ, Μάνου Γκαρθία, Δεληζήσης και ο τιμωρημένος Φαμπιάνο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ. (11/11), στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος "Stoiximan Super League" της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Φατόρε, Φεράρι, Μπράμπετς, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζαν Ζουλ, Τζόυρασεκ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντεζ, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Φαμπιάνο (τιμωρημένος), Πάβισιτς, Οντουμπάτζο, Ματαρίτα, Ρουπ, Μάνου Γκαρθία, Δεληζήσης (τραυματίες)».