Τσιλούλης: «Η Λαμία αλλάζει επίπεδο»

Για την πορεία της Λαμίας και τη δική του προσωπική εξέλιξη στο πέρασμα των χρόνων μίλησε επιθετικός της ομάδας της Φθιώτιδας, Σωτήρης Τσιλούλης.

Τσιλούλης: «Η Λαμία αλλάζει επίπεδο»

Η Λαμία έχει εκπλήξει άπαντες με την καλή της φετινή πορεία και φιγουράρει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Ο Σωτήρης Τσιλούλης μίλησε για την παρουσία της ομάδας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

«Ναι, φέτος όλα είναι διαφορετικά. Η ομάδα δείχνει καλύτερο πρόσωπο και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε» ανέφερε ο 28χρονος επιθετικός

Ξεκίνησε την πορεία του ως ελεύθερος επιθετικός, πίσω από τον φορ αλλά διακρίνεται πλέον και στο άκρο της επίθεσης: «Στη ζωή, όπως και στο γήπεδο, πρέπει να προσαρμοστείς. Παίζω στα άκρα, τα τελευταία χρόνια, αφού πρέπει να υπηρετούμε το σύστημα του προπονητή. Προσπαθώ να ανταποκριθώ και πλέον νομίζω πως τα καταφέρνω. Φέτος ξεκίνησα καλά (σ.σ. 2γκολ, 2 ασίστ, 4 δοκάρια) κι ευελπιστώ να συνεχίσω καλύτερα. Με τα δοκάρια έχω αποκτήσει ιδιαίτερη σχέση, αλλά που θα πάει θα τα νικήσω κι αυτά (σ.σ. γέλια)».

Όσον αφορά, για το που μπορεί να φτάσει φέτος η Λαμία, ο επιθετικός των Φθιωτών ήταν σαφής: «Η ομάδα μετά την περσινή σωτηρία την τελευταία στιγμή, ενισχύθηκε με παίκτες σαν τον Καρλίτος και με την φιλοσοφία του κόουτς αποδίδουμε καλά. Νομίζω, πως σιγά-σιγά αλλάζουμε επίπεδο και θα αποφύγουμε νωρίς το άγχος της σωτηρίας».