Ιβάν Σαββίδης: «Είμαστε βασικός πόλος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τίποτα δεν μας χαρίστηκε»

Εξελίξεις προέκυψαν στο σημερινό ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ιβάν Σαββίδης: «Είμαστε βασικός πόλος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τίποτα δεν μας χαρίστηκε»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης έδωσε το σύνθημα για προπονητικό και Νέα Τούμπα. Για μία ακόμη φορά εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στον προπονητή, Ραζβάν Λουτσέσκου και αναφέρθηκε σε ενίσχυση του Δικεφάλου ενόψει Γενάρη.

Όπως αναφέρουν από τον ΠΑΟΚ, το προπονητικό κέντρο, βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης, με τις ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες να είναι προ των πυλών. Αναφορικά με τη Νέα Τούμπα, εκφράστηκε ακόμη μια φορά η δέσμευση του Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε εμπόδια.

Από εκεί και πέρα ο Ιβάν Σαββίδης ανέφερε πως «έχουμε σύμπνοια με τον Ραζβάν στο ότι πρέπει πάντα να επικεντρώνουμε την απόλυτη προσοχή μας στο αμέσως επόμενο ματς.

Έχουμε πετύχει να είμαστε βασικός πόλος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίς την έγκριση του οποίου δεν μπορεί να προχωρήσει καμία αλλαγή πια. Οι δικές μας μάχες άλλαξαν το τοπίο και οι μάχες αυτές θα διαρκούν για πάντα, προκειμένου το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνεται όλο και πιο δίκαιο. Δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε.

Η εποχή χρειάζεται τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση, πίστη και στήριξη στην ομάδα, που πια θα μπει στο στόχαστρο των αντιπάλων. Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε περιττά προβλήματα και διχόνοιες. Στόχος μας είναι να ξαναπάμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει και όλοι πρέπει να στοχεύσουμε εκεί. Δεν θα μας χαριστεί τίποτα, όπως δεν μας χαρίστηκε ποτέ στην Ιστορία μας. Ό,τι πετύχαμε το πετύχαμε μόνοι μας, όταν καταφέραμε να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις μας και όταν δεν δώσαμε το παραμικρό δικαίωμα να μας σταματήσουν με πλάγιους τρόπους».