Ράσταβατς: «Ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερες πιθανότητες για να κατακτήσει το πρωτάθλημα»

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς μίλησε για τη μάχη του πρωταθλήματος.

Ράσταβατς: «Ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερες πιθανότητες για να κατακτήσει το πρωτάθλημα»

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς. Μίλησε για τα 100 παιχνίδια του στον πάγκο των Αρκάδων, τον στόχο του Αστέρα ενώ σχολίασε τη μάχη του τίτλου δίνοντας το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό.

Για το 100ό παιχνίδι του στον πάγκο του Αστέρα και τον ισορροπημένο (34-33-33) απολογισμό του: «Είναι πολύ ωραία τα στατιστικά, είναι πολύ όμορφο να είσαι πρώτος σε οποιαδήποτε κατηγορία. Μην ξεχνάμε και πως το επάγγελμα του προπονητή δεν έχει σταθερότητα. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι της προπονητικής ζωής μου, ο Αστέρας είναι η δεύτερη ομάδα μετά την Ξάνθη που έχω δουλέψει στην Ελλάδα».

Για τον στόχο του Αστέρα που είναι κοντά στην εξάδα: «Είναι προφανές πως κοιτάω τα πλέι οφ, αν και στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στις μεγάλες ομάδες. Ο κάθε βαθμός που παίρνει κόντρα σε τέτοιες ομάδες είναι σημαντικός. Από την 7η θέση και κάτω οι διαφορές των δύο ομάδων είναι σχετικά ίδιες».

Για τη μάχη του τίτλου και ποια ομάδα θεωρεί φαβορί: «Ο ΠΑΟΚ έκανε μια μεγάλη νίκη και έδειξε πως είναι στους διεκδικητές, δεν παίζουν ρόλο τα πολλά γκολ αλλά οι νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια. Θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα η μάχη του τίτλου μέχρι τέλους, οι ευρωπαϊκές τους πορείες τους έχουν επηρεάσει θετικά. Έχουν δώσει αρκετούς βαθμούς στη χώρα με τα αποτελέσματά τους στην Ευρώπη. Έτσι, θα έρθουν περισσότερα χρήματα στις ομάδες και έτσι θα έρθουν καλύτερες παίκτες στο πρωτάθλημα. Για εμένα, ο Παναθηναϊκός έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να κατακτήσει το πρωτάθλημα».