Νταμπράουσκας: «Από παιδικό λάθος η ήττα - Πολύ περίεργο παιχνίδι»

Δηλώσεις μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό παραχώρησε ο προπονητής του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας.

Νταμπράουσκας: «Από παιδικό λάθος η ήττα - Πολύ περίεργο παιχνίδι»

Μακριά από τη νίκη βρέθηκε για τρίτη σερί παιχνίδι ο ΟΦΗ που γνώρισε την ήττα με 2-1 εκτός έδρας από τον Πανσερραϊκό για τη 10η αγωνιστική της Super League.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας στάθηκε μετά το ματς στα λάθη των παικτών του που οδήγησαν στην ήττα, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι πρέπει να συνεχίσουν να εμπιστεύονται τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα της Κρήτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω πως ήταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι, είχαμε την καλύτερη εμφάνιση εκτός έδρας. Ένα λάθος στο πρώτο ημίχρονο και ένα τέλειο σουτ από τον αντίπαλο. Βελτιωθήκαμε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλάξαμε τον σχηματισμό μας, δεν δώσαμε την δυνατότητα στον αντίπαλο να γίνει απειλητικός.

Είχαμε τρεις με τέσσερις ευκαιρίες για να πάρουμε το προβάδισμα και να γυρίσουμε με τους τρεις βαθμούς. Αν και δεν είχαμε σκοράρει, πιστεύαμε ότι θα πετύχουμε γκολ, στο τέλος κάναμε ένα παιδικό λάθος και γνωρίσαμε την ήττα.

Δεν είναι ωραίο να χάνεις, πρέπει να συνεχίσουμε, να εμπιστευτούμε την διαδικασία γιατί ήμασταν καλύτεροι σήμερα, και θα βγούμε από αυτήν την κατάσταση, δεν έγινε τίποτα τραγικό».