Ολυμπιακός: Να κάνει τη... διαφορά στην Κρήτη

Απέτυχαν όλες οι ομάδες του ομίλου του Ολυμπιακού στο Europa League να πάρουν αποτέλεσμα στις λίγκες τους. Απέναντι στον ΟΦΗ είναι ένα εξτρά κίνητρο αποδείξεων για τους Πειραιώτες. 

Ολυμπιακός: Να κάνει τη... διαφορά στην Κρήτη

Μετά την ήττα της από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» η Γουέστ Χαμ έχασε και από την Έβερτον, αυτή τη φορά στο γήπεδό της. Ενώ είχε προηγηθεί και η ήττα από την Άστον Βίλα.

Η Φράιμπουργκ νίκησε στη Σερβία την Μπάτσκα Τόπολα, αλλά στην έδρα της πρωτοπόρου της Bundesliga Λεβερκούζεν δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα. Οι δε Σέρβοι έχουν χάσει κάθε επαφή με τους πρωτοπόρους στο πρωτάθλημά τους καθώς παραχώρησαν εντός έδρας ισοπαλία (στη Νόβι Παζάρ) και έχουν μείνει πια μακριά από Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα, ενώ πριν από τα ματς του ομίλου βρίσκονταν στην κορυφή.

Κι άλλες ομάδες, από τους ομίλους των ελληνικών, δεν τα πήγαν καλά στα πρωταθλήματά τους. Καλά ο... Άγιαξ το έχει τερματίσει. Ενώ και η δεύτερη ομάδα του είναι τελευταία στο πρωτάθλημα της Β' Ολλανδίας! Κι η Ρεν δε νίκησε, η Μπράιτον το ίδιο, η Αμπερντίν έχασε...

Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, το ματς με τον ΟΦΗ (30/10) στην Κρήτη είναι σημαντικό ΚΑΙ από αυτή τη σκοπιά. Να δείξει ότι αντέχει στα σερί παιχνίδια και στη μεγάλη προσπάθεια της Ευρώπης. Τα πλήγματα είναι λογικό να υπάρχουν, όπως οι απουσίες του Φορτούνη και του Ροντινέι, αλλά σε ένα ρόστερ με πάρα πολλές επιλογές ειδικά στην επίθεση, δεν μπορεί ο προπονητής και η ίδια η ομάδα να μην έχουν τον τρόπο. Για ένα όντως πάρα πολύ δύσκολο ματς, σε περίεργες συνθήκες μετά την τιμωρία, αλλά με ακόμη μεγαλύτερη υποχρέωση όλων να συνεχίσουν την εικόνα με την Γουέστ Χαμ. Και να προχωρήσουν όπως πρέπει ώστε να ξαναβρεθούν σύντομα εκεί όπου βρίσκονταν στη βαθμολογία πριν από τα δικαστικά. Με νίκες επί του ΟΦΗ και του ΠΑΟΚ μπορεί να συμβεί και πριν από τα εφετεία.