ΟΦΗ - Ολυμπιακός: Ετοιμάζουν μηχανοκίνητη πορεία οι Κρητικοί

Οι οπαδοί του ΟΦΗ προετοιμάζουν μηχανοκίνητη πορεία ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα (30/10).

ΟΦΗ - Ολυμπιακός: Ετοιμάζουν μηχανοκίνητη πορεία οι Κρητικοί

Τον Ολυμπιακό φιλοξενεί τη Δευτέρα (30/10, 21.30) ο ΟΦΗ για την 9η στροφή του πρωταθλήματος της Super League 1. Μάλιστα, οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» θα δώσουν βροντερό παρόν για να εμψυχώσουν την ομάδα σε ένα τόσο δύσκολο ματς.

Το Ηράκλειο θα κινείται σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς από νωρίς, αφού οι οπαδοί έχουν δώσει ραντεβού τέσσερις ώρες πριν το ματς σε κεντρική πλατεία της πόλης και από εκεί θα κατευθυνθούν όλοι μαζί στο γήπεδο για το σημαντικό παιχνίδι.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Δύναμη Πάθος Υπερηφάνεια

Ώρα να το δείξουμε ξανά,για ακόμα μια φορά με τον πιο μεγαλειώδη τρόπο,την δυναμική μας,πραγματοποιώντας μια μηχανοκίνητη πορεία που δεν θα έχει συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Την Δευτέρα δίνουμε ραντεβού στις 17:30 στην Πλατεία Ελευθερίας για να μεταβούμε στο σημείο,να συνοδεύσουμε την ομάδα μας στο γήπεδο και να την σπρώξουμε σε ακόμα μια μεγάλη νίκη.

Καλούμε όλο τον οπαδικό και φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ μας,μικρούς,μεγάλους,οικογένειες,να συμμετάσχει στην μηχανοκίνητη πορεία που θα ξεκινήσει το απόγευμα της Δευτέρας και δεν θα έχει προηγούμενο.

Προστατεύουμε τους εαυτούς μας,τον συνοπαδο μας,την πόλη μας,την ομάδα μας,το γήπεδο μας.Δημιουργούμαι ένα ασπρόμαυρο κονβόι που θα κατακλύσει τους δρόμους του Ηρακλείου.

Ραντεβού την Δευτέρα στις 17:30 στην Πλατεία Ελευθερίας!»