Χωρίς φρεσκάδα και νέες ιδέες η ΑΕΚ…

Η «Ένωση» απέδρασε εύκολα από τη Ριζούπολη, αλλά υπάρχουν αρκετά που προβληματίζουν τον Ουζουνίδη.

Χωρίς φρεσκάδα και νέες ιδέες η ΑΕΚ…

Δεν έπαιξε κάποια σοβαρή μπάλα η ΑΕΚ στη Ριζούπολη. Το αποτέλεσμα βέβαια ήταν το ζητούμενο και αυτό ήρθε. Θα ήταν τεράστιο κάζο να μην κερδίσει τον τελευταίο της βαθμολογίας και χωρίς πόντο Απόλλωνα Σμύρνης. Πόσο μάλλον μία ημέρα μετά την απόρριψη της έφεσης και τη διατήρηση του -3.

Έστω και χωρίς μεγάλη εμφάνιση όμως, η νίκη επετεύχθη. Και πλέον η ομάδα πηγαίνει την Τρίτη στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Μπάγερν, ήσυχη.

Από την άλλη βέβαια, δεν γίνεται να μην καταγραφεί πως η ΑΕΚ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος μόνο φρέσκια και ανεβασμένη δεν εμφανίστηκε. Οι παίκτες της δείχνουν να παραμένουν κουρασμένοι και μάλλον χωρίς νέες ιδέες στο παιχνίδι τους.

Επίσης, φάνηκε πως οι λύσεις που έρχονται από τον πάγκο δεν είναι ακόμα κάτι το ιδιαίτερο (Μοράν, Μπογέ, Άλεφ). Μπορεί να βελτιωθούν βέβαια και οι τρεις της παρένθεσης, αλλά αυτή τη στιγμή, δεν δείχνουν ικανοί να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο.

Ακόμα, στεκόμαστε και στην εμφάνιση του Εζεκιέλ Πόνσε, που δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντική. Με μια ομάδα όπως ο Απόλλων θα έπρεπε να έκανε πιο αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη περιοχή. Αντικαταστάθηκε από τον Κλωναρίδη στο δεύτερο μέρος όχι μόνο για να πάρει ανάσες ενόψει της συνέχειας, αλλά και επειδή δεν ήταν αυτός που έπρεπε.

Υ. Γ. 1.: Στην αλλαγή Μπακασέτα-Μπογέ, οι σχεδόν 4.000 οπαδοί του «Δικεφάλου» χειροκρότησαν πολύ θερμά. Το χειροκρότημα δεν πήγαινε μονάχα στον Μπογέ που προσπαθεί να μπει σε φουλ ρυθμό και να βοηθήσει την ομάδα του. Πήγαινε και στον Μπακασέτα. Βλέπετε το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τη διοίκηση. Ήταν λοιπόν ένα μήνυμα που έστειλαν οι φίλοι της «Ένωσης» στον Έλληνα μέσο, για να σκεφτεί το πόσο πολύ τον θέλουν μαζί τους, πριν αρνηθεί την «κιτρινόμαυρη» πρόταση…

Υ. Γ. 2.: Σχετικό μήνυμα έλαβε και ο Αντρέ Σιμόες που άκουσε ρυθμικά το όνομά του. Κάτι που δεν το είχε συνηθίσει…

Υ. Γ. 3: Μια ακόμη αστεία κίτρινη κάρτα καταγράφεται στο στατιστικό του Μάρκο Λιβάγια. Δεν αλλάζει ο Κροάτης μυαλά πρέπει να το πάρουμε απόφαση…