Super League: Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της έβδομης αγωνιστικής στη Super League. 

Super League: Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα της έβδομης αγωνιστικής της Super League. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει την νίκη κόντρα στον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ με τέρμα του Χατζηθεοδωρίδη.

Η ΑΕΚ έφυγε με το διπλό από την έδρα του Απόλλωνα βυθίζοντας και άλλο την ομάδα της Σμύρνης στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Τα γκολ της νίκης πέτυχαν ο Μάνταλος και ο Λιβάγια.

Ένας αγνώριστος -προς το καλύτερο- Παναιτωλικός βρήκε τους χώρους που δεν είχε σε άλλα παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα του Σαββάτου (20/10) και με «φονικό» όπλο τις κόντρα επιθέσεις πήρε τη νίκη στους «Ζωσιμάδες» με σκορ 2-0.

Στον τελευταίο χρονικά παιχνίδι η ΑΕΛ αν και προηγήθηκε δέχτηκε την ανατροπή από την Λαμία με 2-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 30' με τον Ντέλετιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία με το καλημέρα ισοφάρισε με τον Μπαράλες, ενώ την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους έκανε ο Επστάιν στο 65' .

Mε γκολ των Μπαξεβανίδη και Γιέντρισεκ (πέναλτι) η Ξάνθη νίκησε 2-1 τον Λεβαδειακό που είχε δυο δοκάρια...

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σημείωσε δυο γκολ και ο ΠΑΟΚ τιμώρησε (2-1) την αστοχία του Άρη από την άσπρη βούλα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, με κεφαλιά του Βουό στο 35', γνωρίζοντας τη δεύτερη ήττα του στα τελευταια τρία παιχνίδια, διάστημα στο οποίο αγνοεί τη νίκη, δεδομένου ότι υπάρχει και η ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δοκάρι στο α' μέρος σε σέντρα-σουτ του Τσιμίκα, ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν απέναντι στη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Σάββατο 22/10

Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 1-0

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 0-2

Απόλλων Σμ.-ΑΕΚ 0-2

ΑΕΛ-Λαμία 1-2

Κυριακή 21/10

Λεβαδειακός - Ξάνθη 1-2

Άρης - ΠΑΟΚ 1-2

ΟΦΗ - Ολυμπιακός 1-0

Δευτέρα 22/10

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 19:00

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  • Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με -2β. και ο Παναθηναϊκός με -6β. λόγω τιμωρίας
  • Η ΑΕΚ έχει -3β. λόγω τιμωρίας