Άρης-ΠΑΟΚ 1-2: Ο Πρίγιοβιτς έκανε τη διαφορά

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σημείωσε δυο γκολ και ο ΠΑΟΚ τιμώρησε (2-1) την αστοχία του Άρη από την άσπρη βούλα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης 

Άρης-ΠΑΟΚ 1-2: Ο Πρίγιοβιτς έκανε τη διαφορά

Ούτε ο ενθουσιασμός του Άρη, ούτε το γρήγορο γκολ στο δεύτερο λεπτό του Ματέο Γκαρσία ήταν αρκετά για να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στο κατάμεστο από 22.000 οπαδούς του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έδωσε και πάλι τη λύση για τον ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας δύο γκολ, στο 36΄από την άσπρη βούλα και στο 84’ μέσα από την μικρή περιοχή κόντρα στη ροή του αγώνα για να ολοκληρώσει την μεγάλη ανατροπή.

Ο ΠΑΟΚ απέδρασε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από μια καυτή έδρα κόντρα στον αιώνιο αντίπαλό του και πλέον έχει ανοιχτό το δρόμο αφού έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Αρης έχασε πέναλτι με τον Γιουνές ενώ το σκορ ήταν στο 1-1 και σαν να μην έφτανε αυτό δέχτηκε το γκολ από τον Πρίγιοβιτς, που ετοιμαζόταν πάει στον πάγκο, καθώς ο Λουτσέσκου είχε έτοιμο στη γραμμή τον Καρέλη για να τον αντικαταστήσει.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης»
Άρης-ΠΑΟΚ 1-2
Σκόρερ: 2' Ματέο Γκαρσία, 36 (πεν), 84 Πρίγιοβιτς
Διαιτητής: Ντοβέρι (Ιταλία)
Κάρτες: Βαλεριάνος, Μπάσα, Πρίγιοβιτς, Κάνιας, Ουάρντα, Σιώπης, Βέρνμπλουμ, Βιεϊρίνια
Συνθέσεις

Άρης (Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Μάβραϊ, Βέλεθ (24’ Ούγκο Σόουζα), Βαλεριάνος, Μπάσα (54’ Ματίγια), Σιώπης, Γκάμα, Ντιγκινί, Γκαρσία Γιουνές (71’ Ναζλίδης)


ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Ζαμπά (46’ Ουάρντα), Πέλκας (62’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς (85΄Καρέλης)