Ολυμπιακός: Χωρίς τον κόσμο του στο ματς με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ»

Με απόφαση του Γιάννη Βρούτση απαγορεύεται η παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της Δευτέρας (30/10) με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ολυμπιακός: Χωρίς τον κόσμο του στο ματς με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ»

Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί την Δευτέρα (30/10) στο Ηράκλειο για να παίξει με τον ΟΦΗ, σε μία από τις πιο δύσκολες εκτός έδρας αποστολές έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Αποφασίστηκε όμως ότι δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του. Συγκεκριμένα ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης ήταν εκείνος που σήκωσε «απαγορευτικό».

Όπως απαγορεύεται τόσο η οργανωμένη, όσο και η μεμονωμένη μετακίνηση των φιλοξενούμενων οπαδών.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η απόφαση

«Κατόπιν σχετικής εισήγησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αποφάσισε: “την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, καθώς και την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΟΦΗ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 30.10.2023 και ώρα 21:30 στο γήπεδο ποδοσφαίρου «Θ. Βαρδινογιάννης», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».