Οι αγκαλιές σε Μαρτίνς, Σάββα και η αποθέωση για Τουρέ και Λάζαρο (pics)

Στην Κρήτη το «ερυθρόλευκο» στοιχείο είναι πολύ έντονο και οι οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν τα μέλη της ομάδας να νιώσουν σαν στο σπίτι τους.

Οι αγκαλιές σε Μαρτίνς, Σάββα και η αποθέωση για Τουρέ και Λάζαρο (pics)

Χαμός έγινε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού. Οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» επιφύλαξαν θερμή υποδοχή σε Πέδρο Μαρτίνς και ποδοσφαιριστές. Για τους πιο παλιούς και τους Έλληνες τέτοιες εικόνες είναι γνώριμες. Για τους νεότερους, όμως, ήταν κάτι το πρωτόγνωρο και δεν έκρυβαν την έκπληξη τους από την αγάπη που τους έδειχνε ο κόσμος.

Οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» απαίτησαν νίκη επί του ΟΦΗ στο παιχνίδι της Κυριακής και παράλληλα την κατάκτηση του τίτλου. Ο Πέδρο Μαρτίνς πνίγηκε στις αγκαλιές των οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι του έδειξαν με τον τρόπο τους ότι είναι ικανοποιημένοι από τη δουλειά του.

Στο επίκεντρο της αποθέωσης ήταν και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος έχει ήδη κερδίσει θέση στις καρδιές των οπαδών των Πειραιωτών. Όσον αφορά στον Γιάγια Τουρέ γι’ ακόμα μία φορά αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Πάντως, εκείνος που παραμένει σταθερή αξία είναι ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ήταν και πάλι το κεντρικό πρόσωπο, ενώ και ο Κριστιάν Καρεμπέ καταχειροκροτήθηκε.