Θερμή υποδοχή από τον κόσμο του Ολυμπιακού

Οι οπαδοί των Πειραιωτών αποθέωσαν τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου κατά την άφιξη της αποστολής.

Θερμή υποδοχή από τον κόσμο του Ολυμπιακού

Το βράδυ της Κυριακής στο «Θ. Βαρδινογιάννης» ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο του στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Για τους Πειραιώτες είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο οποίο επιβάλλεται να πάρουν τη νίκη.

Στην Κρήτη θα ταξιδέψουν αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού από τον Πειραιά και την Αθήνα, αλλά είναι γνωστό τοις πάσι πως στο νησί το «ερυθρόλευκο» στοιχείο είναι πολύ έντονο.

Στο Ηράκλειο υπάρχει ξεσηκωμός όλες αυτές τις ημέρες για το ματς με τον ΟΦΗ, τα εισιτήρια έχουν εξαφανιστεί και ο κόσμος ζει και αναπνέει για την αναμέτρηση της Κυριακής. Ο Ολυμπιακός την τελευταία φορά που πήγε στο Ηράκλειο ήταν το 2013 με αποτέλεσμα ο κόσμος της πόλης να διψάει να δει την αγαπημένη του ομάδα.

Έτσι στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν την αποστολή της ομάδας το απόγευμα το Σαββάτου. Λίγο μετά τις 19:00 έφτασε στο Ηράκλειο το αεροσκάφος της Aegean που μετέφερε τους «ερυθρόλευκους» με τον κόσμο να περιμένει στην αίθουσα αφίξεων για να αποθεώσει τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του. Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» επιφύλαξαν θερμή υποδοχή απαιτώντας νίκη επί του ΟΦΗ και κατάκτηση του τίτλου. Στη συνέχεια συνόδευσαν την αποστολή στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει.