Νάστος: «Μόνο να κερδίσουμε έχουμε με Ολυμπιακό»

Κάλεσμα στον κόσμο έκανε ο αρχηγός του ΟΦΗ, Ανέστης Νάστος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Νάστος: «Μόνο να κερδίσουμε έχουμε με Ολυμπιακό»

Ο αρχηγός του ΟΦΗ μίλησε για την κατάσταση της ομάδας, τις δυνατότητες που έχει η ομάδα και το δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του ΟΦΗ ο Ανέστης Νάστος:

Για το πρόγραμμα της ομάδας και το ματς με τον Ολυμπιακό: Το πρόγραμμα ήταν δύσκολο, το γνωρίζαμε εξαρχής ότι θα υπάρξουν δυσκολίες. Με τον Ολυμπιακό πρέπει να αγωνιστούμε και τα 90 λεπτά συγκεντρωμένοι, όποια παιδιά παίξουν πρέπει να δώσουν το 100% για την ομάδα. Από αυτό το παιχνίδι, εμείς μόνο να κερδίσουμε έχουμε, πρέπει να παίξουμε ελεύθερα, χωρίς άγχος και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Για την εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα: Νομίζω ότι αδικούμε λίγο τους εαυτούς μας από την εικόνα που παρουσιάζουμε μέχρι τώρα γιατί υπάρχουν πολλά διαστήματα μέσα στα ματς που βγάζουμε το καλό μας πρόσωπο και πρέπει να το κρατήσουμε. Πρέπει να παλέψουμε αύριο με τον Ολυμπιακό, παίζουμε στο γήπεδο μας με τον κόσμο μας και πρέπει να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Πρέπει να το πάρουμε λίγο εγωιστικά, η ιστορία που κουβαλάει αυτή η ομάδα είναι τεράστια. Πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω όλοι μας, ο καθένας ξεχωριστά για να βγει στο τέλος το θετικό αποτέλεσμα.

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: Σίγουρα η βοήθεια του κόσμου είναι μεγάλη. Ζω αυτήν την ατμόσφαιρα τα τελευταία χρόνια, έχουμε περάσει καλές στιγμές και κακές. Σίγουρα ο κόσμος μας, στηρίζει πολύ και αυτό είναι κίνητρο. Μας δίνει ενέργεια και πάθος μέσα στο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε την πολύτιμη βοήθεια του κόσμου μας.