Ολυμπιακός - ΠΑΟ: Ο Αλεξανδρόπουλος ξέρει καλά από «αιώνια» ντέρμπι

Πρώτη φορά θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στο δέκατο «αιώνιο» ντέρμπι του με καλή παράδοση. Τώρα θέλει να αρχίσει μία άλλη...

Ολυμπιακός - ΠΑΟ: Ο Αλεξανδρόπουλος ξέρει καλά από «αιώνια» ντέρμπι

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο σημερινό (22/10-19.30) ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» παίζοντας για πρώτη φορά σε ένα τέτοιο ματς με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Ο διεθνής μέσος ωστόσο έχει σημαντική εμπειρία από τα ελληνικά ντέρμπι «αιωνίων» και μάλιστα έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Τώρα θα επιδιώξει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα σε clasico του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τον Ολυμπιακό να περιμένουν πολλά.

Ο Αλεξανδρόπουλος είχε κάνει την καλύτερη εμφάνισή του στο 0-0 Ολυμπιακού-ΠΑΟ στο Γ. Καραϊσκάκης και είχε δεχτεί συγχαρητήρια από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Έχει μετρήσει στις συμμετοχές του τρεις νίκες (2-1 στο Φάληρο, 1-0 και 2-1 στη Λεωφόρο), τρεις ισοπαλίες (όλες με 0-0) και ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο 1-4 της Λεωφόρου και δύο φορές στο Φάληρο, με 1-0 και 3-1.

Απέναντι στην παλιά ομάδα του έχει αρκετούς λόγους να δώσει τον καλύτερο εαυτό του και ο ρόλος του στο πρώτο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού με τα κόκκινα μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικός. Σίγουρα είναι ένα από τα ιδιαίτερα στοιχεία της σημερινής αναμέτρησης.