«Αφιλόξενος» Πασχαλάκης για Παναθηναϊκό

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν έχει γνωρίσει ποτέ την ήττα στην καριέρα του όταν η εκάστοτε ομάδα του υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Τι έχει κάνει έως τώρα ως γηπεδούχος ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού κόντρα τους «πράσινους».

«Αφιλόξενος» Πασχαλάκης για Παναθηναϊκό

Μπορεί ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης να έχει χάσει από τον Παναθηναϊκό σε τελικό Κυπέλλου (στο επεισοδιακό 1-0 στο ΟΑΚΑ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ), να γνώρισε πέρυσι την ήττα ως παίκτης του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο (0-2) ή να μην αγωνίστηκε στο τελευταίο ντέρμπι, αυτό των play offs της περσινής σεζόν όταν ο Ολυμπιακός με τον Τζολάκη στην εστία νίκησε 1-0 και έθεσε εκτός τίτλου τους «πράσινους».

Ο διεθνής τερματοφύλακας έχει, πάντως, κάτι εντυπωσιακό στην έως τώρα καριέρα του όταν η εκάστοτε ομάδα του φιλοξενεί σε αγώνα πρωταθλήματος τον Παναθηναϊκό. Δεν έχει χάσει ποτέ!

Με τον Ολυμπιακό έχει το περσινό 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Με τον ΠΑΟΚ έχει πέντε νίκες επί του Παναθηναϊκού (2-0,2-1, 2-1, 2-0 και 4-0) και τρεις ισοπαλίες (0-0, 0-0 και 2-2) στους αγώνες πρωταθλήματος που έπαιξε στην Τούμπα.

Και όταν αγωνίστηκε στον ΠΑΣ είχε ένα ισόπαλο (1-1) παιχνίδι εναντίον του Παναθηναϊκού.

Το παρελθόν του Πασχαλάκη σε αγώνες εναντίον του Παναθηναϊκού όταν η ομάδα του είναι γηπεδούχος στο πρωτάθλημα μπορεί να θεωρηθεί και ως ένα σημάδι ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (22/10). Το σίγουρο είναι και το ξέρει καλά ο έμπειρος τερματοφύλακας είναι πως θα έχει αρκετή δουλειά και μια μεγάλη ευκαιρία να αποδειχτεί καθοριστικός. Όπως φυσικά και να συνεχίσει αυτό το εντυπωσιακό ρεκόρ του.