Γερμανικά ΜΜΕ: «Πιθανοί προορισμοί του Μπόατενγκ ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός ή η ΑΕΚ»!

Η ιστοσελίδα "Sky Deutschland" τονίζει ότι ο Ζερόμ Μπόατενγκ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα!

Γερμανικά ΜΜΕ: «Πιθανοί προορισμοί του Μπόατενγκ ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός ή η ΑΕΚ»!

Για τέταρτη συνεχόμενη μέρα το όνομα του Ζερόμ Μπόατενγκ βρίσκεται στην ελληνική επικαιρότητα. Αυτή τη φορά η ιστοσελίδα "Sky Deutschland" το πάει ένα βήμα παραπέρα, τονίζοντας ότι ο 35χρονος Γερμανός αμυντικός αναμένεται να υπογράψει σε ελληνική ομάδα!

Μάλιστα, ενώ μέχρι και πριν από δύο 24ωρα τόνιζαν ότι ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που ασχολείται μαζί του, την Παρασκευή (13/10) προστέθηκαν οι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ των Γερμανών σημείωνε: «Πρόθεση του Γερμανού σέντερ μπακ ήταν να επιστρέψει στη βασική ομάδα της Μπάγερν Μονάχου, ώστε να αποτελέσει τουλάχιστον εναλλακτική σε έναν από τους Κιμ Μιν Τζάε ή Νταγιόν Ομπαμεκάνο. Ωστόσο, έπρεπε να συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει χώρος για αυτόν στην ομάδα.

Αυτή τη στιγμή, όμως, δείχνει όλο και πιο κοντά στην επιστροφή στα γήπεδα, όχι σε ένα καλό πρωτάθλημα όπως η Μπουντεσλίγκα, αλλά στην Ελλάδα. Ο 35χρονος αμυντικός μάλιστα έχει λάβει πρόταση από σύλλογο της Αθήνας. Ο εν λόγω σύλλογος που ενδιαφέρεται για την εμπειρία του παίκτη, είναι ένας εκ των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού».

Από πλευράς Ολυμπιακού πάντως δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Ο πρώην αμυντικός της Μπάγερν έχει προταθεί στους Πειραιώτες, αλλά στο λιμάνι δεν έχουν ασχοληθεί με την περίπτωσή του στην παρούσα φάση.