Ολυμπιακός: Ο Μπόατενγκ, η Έβερτον και το «σαφάρι» του 35χρονου στόπερ

Ο Τζερόμ Μπόατενγκ που προτάθηκε στον Ολυμπιακό, εξετάζεται σοβαρά και από την Έβερτον.

Ολυμπιακός: Ο Μπόατενγκ, η Έβερτον και το «σαφάρι» του 35χρονου στόπερ

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει την αγορά για να βρει έναν αμυντικό με ηγετικά χαρακτηριστικά ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Οι Γερμανοί έβαλαν δυνατά στο «παιχνίδι» τον 35χρονο στόπερ Τζερόμ Μπόατενγκ, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και έχει προταθεί στους Πειραιώτες.

Το αν θα κάνει κίνηση ο Ολυμπιακός ή όχι, αυτό είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία. Είναι όμως στα χέρια των Πειραιωτών το όνομα του Γερμανού πρώην στόπερ της Μπάγερν. Ναι μεν πρόκειται για έναν παίκτη τοπ επιπέδου, αλλά θα πρέπει να πέσουν κι άλλα πράγματα στο τραπέζι, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι προέρχεται από πολύμηνη αγωνιστική απραξία και στις προπονήσεις που έκανε με την Μπάγερν τις τελευταίες μέρες παρουσίασε εμφανή σημάδια έλλειψης φυσικής κατάστασης.

Ο Μπόατενγκ από την πλευρά του έχει προταθεί στη μισή Ευρώπη. Απ’ όλες τις ομάδες που έχει θέσει τον εαυτό του προς... διάθεση, μία έχει αρχίσει αποδεδειγμένα να ασχολείται λίγο παραπάνω μαζί του. Αυτή είναι η Έβερτον, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Αγγλία.

Τα «ζαχαρωτά» έχουν μπει σε μία διαδικασία ώστε να ψάξουν την περίπτωσή του και να δουν αν είναι σε θέση να τους βοηθήσει τον Ιανουάριο. Εν ολίγοις, η Έβερτον κινείται απολύτως φυσιολογικά ως προς το να διαπιστώσει αν η κατάστασή του είναι τέτοια ώστε να μπορέσει να βοηθήσει από τις αρχές του νέου έτους ή θα χρειαστεί ένα μεγαλύτερο διάστημα για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.