ΑΕΚ: Koλομβιανά δημοσιεύματα φέρνουν στη λίστα της Ατλέτικο Νασιονάλ τον Αλμέιδα!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κολομβία η Ατλέτικο Νασιονάλ εξετάζει την περίπτωση του Ματίας Αλμέιδα ενόψει του Δεκεμβρίου, παρότι αναγνωρίζεται η δυσκολία του εγχειρήματος.

ΑΕΚ: Koλομβιανά δημοσιεύματα φέρνουν στη λίστα της Ατλέτικο Νασιονάλ τον Αλμέιδα!

Παρότι έχει δηλώσει, επανειλλημένα, ότι βιώνει το «θέλω» του (να δοκιμάσει τις προπονητικές του ικανότητες στην Ευρώπη) ο Ματίας Αλμέιδα συνεχίζει να απασχολεί ομάδες της Λατινικής και Noτίου Αμερικής.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κολομβία ο Αργεντινός κόουτς βρίσκεται στη λίστα των προπονητών που εξετάζει η Ατλέτικο Νασιονάλ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "El Colombiano" ο Ζάιρο Μπόντμερ ενδέχεται να αποχωρήσει τον Δεκέμβριο και η περίπτωση του τεχνικού της AEK είναι από εκείνες που προκρίνουν οι ιθύνοντες της ομάδας.

Την ίδια στιγμή το "soyverdolaga.com.co" αναφέρει: «Ο Ματίας Αλμέιδα, ένας Αργεντινός που αναδείχθηκε στη Ρίβερ και που σήμερα κοουτσάρει ομάδα στην Ελλάδα, είναι μία από τις επιλογές της Νασιονάλ για τον Δεκέμβριο. Ωστόσο, πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό όνομα και δεν υπάρχει νόημα ένας προπονητής που βρίσκεται στην ΑΕΚ, μία από τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα, να έρθει στη Νασιονάλ που βρίσκεται σε διοικητική και οικονομική κρίση. Ισως αυτή είναι μια στρατηγική της διοίκηση της Νασιονάλ για να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλμέιδα έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του (τον περασμένο Γενάρη) έως το 2028 και όλοι στην ΑΕΚ είναι άκρως ικανοποιημένοι με τα πεπραγμένα του μετά την παρθενική του σεζόν που συνδυάστηκε με το πρώτο νταμπλ της ομάδας μετά από 45 χρόνια...