Ολυμπιακός: Ιδανικό ντέρμπι για συγγραφή ιστορίας από Φορτούνη

Ο Κώστας Φορτούνης έφτασε σε ασίστ τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς υπό το... βλέμμα του στη Σερβία και θα τον περάσει, ιδανικά στο επερχόμενο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό! 

Ολυμπιακός: Ιδανικό ντέρμπι για συγγραφή ιστορίας από Φορτούνη

Στη Σερβία και στο ματς με την Μπάτσκα Τόπολα, ο Κώστας Φορτούνης με την μπαλιά στον Ντανιέλ Ποντένσε για το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού έφτασε στην κορυφή της ιστορίας των δημιουργών του πειραϊκού συλλόγου τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Υπό το βλέμμα μάλιστα του ίδιου του Τζόλε που ήταν παρών στο συγκεκριμένο παιχνίδι για το Europa League.

Ο Φορτούνης έφτασε τις 95 ασίστ με τη φανέλα του Ολυμπιακού στη μεγάλη καριέρα του, όσες είχε και ο Τζόρτζεβιτς στα χρόνια που ηγήθηκε της αυτοκρατορικής πορείας του συλλόγου στη δική του εποχή.

Σίγουρα αυτό το ρεκόρ ο νυν αρχηγός του Ολυμπιακού θα το σπάσει και θα γράψει τη δική του ιστορία καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να καταρριφθεί στη συνέχεια.

Ιδανικό θα ήταν να συμβεί σε ένα μεγάλο ματς και ο Φορτούνης με τον Ολυμπιακό έχει μπροστά του τη «μητέρα των μαχών» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 22/10. Θα ήταν ιδανικό να γίνει εκεί η συγγραφή της ιστορίας και είναι βέβαιο ότι (όπως στη ΦΩΤΟ) ο Φορτούνης θα δεχθεί ξανά τα συγχαρητήρια ακόμη και από τον αντίπαλο προπονητή. Εννοείται φυσικά και από τον ίδιο τον Τζόλε!

Ο Φορτούνης έχει 95 ασίστ (και 86 γκολ) σε 306 ματς, ο Τζόρτζεβιτς τις μοίρασε σε 524 παιχνίδια έχοντας σκοράρει 159 φορές.