Ολυμπιακός: Ανυπομονησία για ΠΑΟ και Γουέστ Χαμ

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τα δύο μεγάλα ματς με Παναθηναϊκό (22/10) και Γουέστ Χαμ (26/10) και το ίδιο συμβαίνει και με τον κόσμο του που θα γεμίσει το «Γ. Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός: Ανυπομονησία για ΠΑΟ και Γουέστ Χαμ

Ο Ολυμπιακός προπορεύεται στη Super League και περιμένει το ντέρμπι της 22ας Οκτώβρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Παναθηναϊκό ώστε να πάρει τη νίκη και να αυξήσει σημαντικά την απόσταση από τους «πράσινους», διατηρώντας το προβάδισμα που από την αρχή έχει στο πρωτάθλημα. Τόσο από από τον Παναθηναϊκό, όσο και από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Λίγες μέρες αργότερα, στις 26 Οκτωβρίου, υπάρχει άλλο ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι στο φαληρικό γήπεδο, αυτή τη φορά για το Europa League. Αντίπαλος η πρωτοπόρος του ομίλου Γουέστ Χαμ, σε ένα κομβικό ματς για τον Ολυμπιακό εάν θέλει να διατηρηθεί στο «κόλπο» της πρόκρισης στη διοργάνωση, αλλά και να κάνει ούτως ή άλλως ένα βήμα οριστικής συμμετοχής στην Ευρώπη με το νέο έτος.

Σαφώς η ισοπαλία με την Μπάτσκα Τόπολα ήταν ένα αποτέλεσμα, ειδικά έτσι όπως ήρθε, το οποίο δεν άρεσε καθόλου στον κόσμο του Ολυμπιακού και ανέδειξε αδυναμίες της ομάδας σε νοοτροπία και δυνατότητες. Όμως ο κόσμος έχει πάρει το προηγούμενο διάστημα μεγάλη ικανοποίηση από τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του υπό τον Μαρτίνεθ, είναι διατεθειμένος να τη στηρίξει στη φετινή μεγάλη προσπάθεια επιστροφής στην κορυφή και σαφώς θα το κάνει στα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Τα εισιτήρια για αυτά τα ματς θα κυκλοφορήσουν σύντομα και οι φίλοι του Ολυμπιακού που δεν έχουν προμηθευτεί διαρκείας ήδη ανυπομονούν και ετοιμάζονται να προλάβουν τις διαδικασίες ώστε να έχουν θέση στο γήπεδο της ομάδας τους. Και για το εγχώριο ντέρμπι και για τη διεθνή αναμέτρηση. Επίσης υπάρχει σημαντικό ενδιαφέρον από φίλους του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια του αγώνα στο Λονδίνο με την Γουέστ Χαμ, αλλά έως τότε υπάρχει χρόνος. Σίγουρα η ελληνική εξέδρα και σε αυτό το παιχνίδι θα είναι πολύ ένθερμη, όπως άλλωστε έχει συμβεί σε κάθε αγώνα του Ολυμπιακού τα προηγούμενα χρόνια στην Αγγλία.