Παναθηναϊκός- Ατρόμητος 5-0: «Σκόνη και θρύψαλα»…

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα με 5-0 του Ατρομήτου στη Λεωφόρο πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και πλησίασε στην κορυφή με πρωταγωνιστή τον Τζούρισιτς

Παναθηναϊκός- Ατρόμητος 5-0: «Σκόνη και θρύψαλα»…

Ο Παναθηναϊκός είχε άνετο βράδυ στη Λεωφόρο, καθώς επικράτησε με 5-0 του Ατρομήτου σε εξ αναβολής αγώνα για την 1η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν «καταιγιστική» στο πρώτο μέρος, καθώς ευτύχησε να προηγηθεί από το 3’ με το γκολ του Φίλιπ Τζούρισιτς με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μλαντένοβιτς.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και έκαναν κάποιες αντεπιθέσεις χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι το ουσιαστικό.

Στο 33’ μετά από ωραία διαγώνια μπαλιά του Τζούρισιτς ο Παλάσιος μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0.

Στο 41’ ο Αργεντινός έκανε μια επέλαση και ο Ασεβέδο τον έσπρωξε πάνω στη γραμμή της περιοχής. Ο διαιτητής Μανούχος δεν έδειξε τίποτε και στην πρώτη διακοπή τον κάλεσε το VAR να δει τη φάση.

Μετά από λίγα λεπτά υπέδειξε την παράβαση και απέβαλε με κόκκινη τον κεντρικό αμυντικό του Ατρομήτου, ενώ στο 45’+1 ο Σπόραρ ευστόχησε κάνοντας το 3-0.

Οι συνθήκες ήταν όλες εναντίον του Ατρομήτου, ο οποίος έπαιζε και με δέκα παίκτες με συνέπεια να είναι αναγκασμένος να φυλάει τα νώτα του ώστε να μην αυξηθεί ο δείκτης του σκορ με τον Παναθηναϊκό να φτάνει στο 4-0 με τον Τζούρισιτς στο 59’.

Ο Γιοβάνοβιτς έκανε αλλαγές και ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τον Παναθηναϊκό να παίζει με τους Γερεμέγεφ, Ιωαννίδη στην επίθεση, αλλά και τον Ζέκα να αποβάλλεται στο 86’ για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Κεσχρίντα.

Το.. κερασάκι μπήκε από τον Γερεμέγεφ, ο οποίος στο 90’+2 έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα μετά την κεφαλιά του Παλάσιος και τη σέντρα του Κώτσιρα.

Τελικά οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με το τελικό 5-0 μετά από μια άνετη εμφάνιση.

Μικρογραφία

Παναθηναϊκός- Ατρόμητος 5-0

Γήπεδο: «Απόστολος Νικολαΐδης»

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Σκόρερς: Τζούρισιτς (3’, 59’), Σπόραρ (45+1’)Παλάσιος (33’), Γερεμέγεφ (90+2’)

Κίτρινες: Γκονζάλες (44’)

Κόκκινες: Ζέκα (86’) - Ασεβέδο (45’)

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν -Σένκεφελντ, Γεντβάι (58’ Αράο), Βαγιαννίδης (79’ Κώτσιρας), Μλαντένοβιτς- Ρούμπεν, Βιλένα (57’ Ζέκα), Τζούρισιτς (79’ Ιωαννίδης) - Παλάσιος, Βέρμπιτς, Σπόραρ (69’ Γερεμέγεφ)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κόλμαν): Τσιντώτας –Κεσχρίντα (88’ Κιβρακίδης), Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ – Γκονζάλες (57’ Φριντγιόνσον), Έρλινγκμαρκ—Γιουμπιτάνα (46’ Ιμερέκοφ), Βαλένσια (69’ Κουέν), Καμαρά - Βέργος (68’ Αντζιέλσκι).