Ολυμπιακός: Με μόλις δύο προπονήσεις ο Ελ Κααμπί στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί θα είναι ο τελευταίος από τους διεθνείς του Ολυμπιακού που θα μπει στις προπονήσεις ενόψει Παναθηναϊκού.

Ολυμπιακός: Με μόλις δύο προπονήσεις ο Ελ Κααμπί στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό

O Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα απουσιάσουν το προσεχές δεκαήμερο από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, καθώς έχει υποχρεώσεις με την Εθνική του Μαρόκο.

Αρχικά παίζει κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού σε εκτός έδρας φιλικό που θα γίνει στην πρωτεύουσα Αμπιτζάν το προσεχές Σάββατο στις 14 Οκτωβρίου.

Την παραπάνω Τρίτη 17 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένο το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λιβερία για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

Τί σημαίνει αυτό; Ότι ο Ελ Κααμπί θα είναι ο πιο... ταλαιπωρημένος από τους ερυθρόλευκους διεθνείς λόγω του μακρινού ταξιδιού που θα έχει από το Μαρόκο προς την Ελλάδα.

Συν τοις άλλοις θα έχει στην πλάτη του και το πρώτο ταξίδι στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Όλα αυτά φυσικά με την ελπίδα να μην επιστρέψει με προβλήματα υγείας, όπως έχουν επιστρέψει κατά καιρούς άλλοι Αφρικανοί διεθνείς σε πολλές ομάδες της Ευρώπης.

Ο Ελ Κααμπί λοιπόν ολοκληρώνει τις υ ποχρεώσεις του την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και αναμένεται να βρεθεί στον Ρέντη δύο μέρες αργότερα, δηλαδή την Πέμπτη 19 του μηνός.

Εν ολίγοις, θα κάνει το πολύ δύο προπονήσεις για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 22 Οκτωβρίου στο Καραϊσκάκη.

Η αλήθεια είναι ότι το έχει ξανακάνει στο παρελθόν. Μετά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου είχε ταλαιπωρηθεί αφάνταστα επιστρέφοντας από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική, έκανε μία προπόνηση και εν τέλει έπαιξε βασικός στη Ν. Φιλαδέλφεια, πετυχαίνοντας μάλιστα το μοναδικό γκολ του Ολυμπιακού στο 1-1 επί της ΑΕΚ.