H PANINI θα κυκλοφορήσει τις επίσημες συλλογές αυτοκόλλητων και συλλεκτικών καρτών της Super League

Η Super League και η Panini ανακοίνωσαν μια νέα αποκλειστική πολυετή συμφωνία.

H PANINI θα κυκλοφορήσει τις επίσημες συλλογές αυτοκόλλητων και συλλεκτικών καρτών της Super League

Η ανακοίνωση

«Η Super League και η Panini ανακοινώνουν μια νέα αποκλειστική πολυετή συμφωνία, με την οποία η Panini ορίζεται ως η μόνη εταιρεία που έχει επίσημη εξουσιοδότηση να παράγει συλλεκτικά προϊόντα της Super League, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης Ποδοσφαίρου στη χώρα.

Η άδεια που χορηγήθηκε στην Panini από τη Super League, επιτρέπει στην Panini να αναπτύξει και να διανείμει επίσημη συλλογή αυτοκόλλητων, κάρτες και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα, με βάση το τρόπαιο, τα λογότυπα, τις ομάδες και τους παίκτες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Stoiximan Super League.

Η συμφωνία μεταξύ της Super League και της Panini ξεκινά από την τρέχουσα σεζόν του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, με στόχο να παραδοθούν τα πρώτα επίσημα αδειοδοτημένα προϊόντα αυτής της συνεργασίας στους συλλέκτες και σε όλους τους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους το προσεχές διάστημα.

Η Panini έχει ιστορική παρουσία στην Ελλάδα, διανέμοντας αυτοκόλλητα και κάρτες εδώ και δεκαετίες. Αυτή η συμφωνία θα εμπλουτίσει ουσιαστικά το χαρτοφυλάκιο προϊόντων για συλλέκτες και φιλάθλους όλων των ηλικιών, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης.

Η Κάτια Κοξένογλου, Αναπληρώτρια Πρόεδρος της Super League, δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υλοποιήσουμε τη συνεργασία με την Panini, ως αποκλειστικό επίσημα αδειοδοτημένο εταίρο μας, μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, θα προσθέσουν σύντομα στις συλλογές τους, αυτοκόλλητα, κάρτες και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα. Η μακρά παράδοση της Panini εγγυάται ότι τα επίσημα συλλεκτικά αντικείμενα της Super League Ελλάδα θα είναι ιδιαίτερα περιζήτητα τόσο από συλλέκτες όσο και από φιλάθλους όλων των ηλικιών».

Η Elisabetta Mussini, Διευθύντρια Αδειοδότησης του Ομίλου Panini, δήλωσε:

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League Ευάγγελο Μαρινάκη, ο οποίος κατέστησε δυνατή αυτή τη συμφωνία, στους Συλλόγους και τα στελέχη της Super League που συνεργάστηκαν στενά μαζί μας για να καθορίσουμε λεπτομέρειες αυτής της συμφωνίας.

Παράλληλα με τις δραστηριότητές μας με τη Super League, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε απευθείας με τους Συλλόγους για την ανάπτυξη προϊόντων και πρωτοβουλιών για την προώθηση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Πιστεύουμε ότι αυτή η συμφωνία αντιπροσωπεύει επίσης μια μεγάλη ευκαιρία για τους συνεργάτες και τους λιανοπωλητές μας που θα μπορούν να μεταπωλούν επίσημα αδειοδοτημένα προϊόντα με την επωνυμία της Super League».

Ο Όμιλος Panini ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 60 χρόνια στη Μόντενα της Ιταλίας. Διαθέτει θυγατρικές σε όλη την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον δημοσιευμένο συλλεκτικό τομέα και ο κορυφαίος πολυεθνικός εκδότης κόμικς, παιδικών περιοδικών και manga στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική. Η εταιρεία διαθέτει κανάλια διανομής σε περισσότερες από 150 χώρες και αριθμεί προσωπικό άνω των 1100 ατόμων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.paninigroup.com».