Ο Μορόν έπιασε Αγκάνθο και Ντεμπά

Με πέντε γκολ στις επτά πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League συστήθηκε στο ελληνικό κοινό ο Λορέν Μορόν και αυτή η επίδοση τον κατατάσσει ανάμεσα στους κορυφαίους του Άρη. Ο επιθετικός των Κίτρινων ισοφάρισε το ρεκόρ όλων των εποχών στην Α΄Εθνική/Super League που είχε δημιουργήσει ο Νιρέν Ντεμπά τη σεζόν 2002-03.

Ο Μορόν έπιασε Αγκάνθο και Ντεμπά

Ο επιθετικός του Άρη είχε ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα και κατάφερε να σημειώσει πέντε τέρματα στα πρώτα του επτά παιχνίδια με τα χρώματα της ομάδα και το εντυπωσιακό είναι πως στα τέσσερα από αυτά τα παιχνίδια είχε συμμετάσχει ως αλλαγή το 2002-03. Είχε σκοράρει δύο φορές απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, μια απέναντι στην Ξάνθη και δύο φορές σε δέκα λεπτά συμμετοχής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο ΑΓΚΑΝΘΟ

Δέκα χρόνια αργότερα, ο Νταβίντ Αγκάνθο ήταν εκείνος που ισοφάρισε την επίδοση αυτή και σημείωσε πέντε γκολ στα επτά πρώτα παιχνίδια της σεζόν και ισοφάρισε το αρχικό ρεκόρ, έχοντας σκοράρει από ένα τέρμα απέναντι σε ΑΕΚ, Κέρκυρα, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Βέροια.

Ο ΜΟΡΟΝ

Έντεκα σεζόν μετά ο Μορόν έχει βάλει τις βάσεις για να δημιουργήσει νέο ρεκόρ στο ξεκίνημα αφού τόσο ο Νιρέν Ντεμπά, όσο και ο Νατβίντ Αγκάνθο δεν είχαν σκοράρει στο όγδοο τους παιχνίδι με τον Άρη. Ο Λορέν Μορόν ξεκίνησε με γκολ απέναντι στον ΟΦΗ στο παρθενικό του παιχνίδι, ενώ στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης είχε ένα γκολ, μια ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι που δεν εκτέλεσε ο ίδιος. Σκόραρε δύο φορές κόντρα τον Παναιτωλικό και μια την Κυριακή (1/10) απέναντι στην Κηφισιά για να φτάσει τα πέντε τέρματα.

Πηγή: slgr.gr