Άρης - Κηφισιά 1-1: O Oζέγκοβιτς «απάντησε» στον Μορόν!

O Άρης, που προερχόταν από την ήττα με 4-1 από τον Ολυμπιακό, παρότι προηγήθηκε της νεοφώτιστης Kηφιισιάς, χάρη στο 5ο τέρμα στο πρωτάθλημα Μορόν, ισοφαρίστηκε από τον Οζέγκοβιτς σε 1-1 κι η ομάδα των βόρειων προαστίων πήρε τον πρώτο πόντο της εκτός έδρας στη Σούπερ Λιγκ υποχρεώνοντας τους «κιτρίνους»στην πρώτη του απώλεια στο «Bικελίδης»

Άρης - Κηφισιά 1-1: O Oζέγκοβιτς «απάντησε» στον Μορόν!

Παρότι το «βαρύ πυροβολικό» του, Λορέν Μορόν, επανασυνδέθηκε με τα αντίπαλα δίχτυα ο Άρης δεν κατάφερε να επανέλθει στις νίκες με κόντρα στην Κηφισιά στην παρθενική μεταξύ τους αναμέτρηση στα χρονικά μένοντας στο 1-1.

Σκορ που σηματοδοτεί τον πρώτο πόντο εκτός έδρας στην κορυφαία κατηγορία για την ομάδα των βόρειων προαστίων, αλλά και την πρώτη βαθμολογική απώλεια των «κιτρίνων»....

Ο Ισπανός, που έφτασε τα 5 γκολ, δεν είχε σκοράρει στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην «τεσσάρα» από τον Ολυμπιακό, αλλά κόντρα στην νεοφώτιστη ομάδα αξιοποίησε μια κεφαλιά - πάσα του κορυφαίου στη δημιουργία παίκτη της ομάδας του Μάντζιου, Σουλεϊμάνοφ και δίχως κοντρόλ βρήκε την «απέναντι» γωνία του (πρώην γκολκίπερ των «κιτρίνων») Αναγνωστόπουλου.

Οι Θεσσαλονικείς στο πρώτο μέρος είχαν την μπάλα σε ποσοστό 70% στα πόδια τους αλλά δεν δημιουργούσαν καταστάσεις.
Τουλάχιστον δεν κινδύνευαν από την ομάδα του Αναστασίου.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (51') ο Μορόν είχε την ευκαιρία για το 2-0 αλλά ο Αναγνωστόπουλος κράτησε όρθια την ομάδα του που με τις αλλαγές του Αναστασίου όχι μόνο κράτησε την μπάλα περισσότερο αλλά απείλησε με ισοφάριση.

Ωστόσο το πλασέ του Οζέγκοβιτς μετά το λάθος του Mπράμπετς πέρασε μόλις άουτ (63'), ενώ, δύο λεπτά μετά, ο νεοεισελθών Κάρλσον, των γηπεδούχων, δεν κατάφερε να «κλειδώσει» το ματς στην κόντρα εκτελώντας πάνω στον γκολκίπερ.

Στο 75΄ο Οζέγκοβιτς... εξιλεώθηκε με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Μασούρα που πέρασε ανάμεσα από τρεις, κάνοντας το 1-1.

Ήταν το 2ο γκολ της Κηφισιάς εκτός έδρας στα ποδοσφαιρικά «σαλόνια» της χώρας...

Ακολούθως οι «κίτρινοι» προσπάθησαν ν' ανακτήσουν το προβάδισμα αλλά ο Αναγνωστόπουλος ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε (78' Κάρλσον).

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Άρης - Κηφισιά 1-1

Γήπεδο: «Kλεάνθης Βικελίδης»

Σκόρερς: 23’ Μορόν - 75' Οζέγκοβιτς.

Δαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας).

Κίτρινες κάρτες; Φαμπιάνο, Σαμόρα - Αντερέγκεν, Παπασάββας, Μποτία, Βαφέας, Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Kωνσταντακόπουλος.

Κόκκινες κάρτες: -

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Οντουμπάζιο (85’ Μοντόγια), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι – Βερστράτε (83’ Σαμόρα), Νταρίντα – Σουλεϊμάνοφ (58’ Κάρλσον), Πάρντο (58’ Χριστοδουλόπουλος), Μενέντες (69’ Nτουκουρέ) - Μορόν.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος - Λούμορ, Μασούρας, Μποτία (85’ Κωνσταντακόπουλος) Τσάπαν -, Βαφέας, Ιλιεφ (63’ Μπιφουμά), Παπασάββας (69’ Πέιος) – Αντερέγκεν (63’ Κρισιούμα), Οζέγκοβιτς (85’ Γκόμπελιτς), Τετέι.