Ολυμπιακός: O ΠΑΣ Γιάννινα και η αποφυγή ρίσκου λόγω Μπάτσκα Τόπολα

Πώς θα διαχειριστεί ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ τους προερχόμενους από - όχι και τόσο ανησυχητικούς - τραυματισμούς, Παναγιώτη Ρέτσο και Κώστα Φορτούνη ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα και Μπάτσκα Τόπολα. 

Ολυμπιακός: O ΠΑΣ Γιάννινα και η αποφυγή ρίσκου λόγω Μπάτσκα Τόπολα

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ως συνήθως δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην ηπειρωτική πόλη. Στην πρώτη έξοδό τους στην επαρχία οι Πειραιώτες θέλουν να επιστρέψουν με το διπλό στη βάση τους, κερδίζοντας σε μία έδρα που ήδη έχουν περάσει νικηφόρα ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι χειρισμοί του Ισπανού τεχνικού με τα ζητήματα των μικροτραυματισμών που είχαν οι Παναγιώτης Ρέτσος και Κώστας Φορτούνης.

Αν δεν ακολουθούσε το ματς με την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία που είναι κατά κάποιο τρόπο και ευρωπαϊκός «τελικός», τόσο ο Ρέτσος όσο και ο Φορτούνης κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνίζονταν κανονικά στους «Ζωσιμάδες».

Εντούτοις, το γεγονός ότι ο Ρέτσος είχε έναν ελαφρύ μυικό τραυματισμό που δεν είναι ανησυχητικός και είναι υπεραπαραίτητος σε παιχνίδια όπως αυτό της Πέμπτης (5/10) στη Σερβία, είναι πολύ πιθανό να μην πάρει κάποιο ρίσκο ο Μαρτίνεθ στην αναμέτρηση των Ιωαννίνων. Θα γίνει φυσικά πρώτα μία κουβέντα μαζί του προτού πάρει την τελική του απόφαση.

Ο δε Φορτούνης που είναι καλύτερα, «έγραψε» 90λεπτο με τον Άρη και ο Μαρτίνεθ θα τον ήθελε στο αρχικό σχήμα με τον ΠΑΣ. Και για τον Φορτούνη, όμως, θα παρθεί την τελευταία στιγμή η απόφαση για το αν θα πρέπει να ξεκινήσει ή όχι, καθώς στο τεχνικό τιμ θέλουν να αποφύγουν και την παραμικρή υποψία ρίσκου από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το ταξίδι στην Μπάτσκα Τόπολα.