Η ΚΕΔ τιμωρεί τους Παπαπέτρου και Μωυσιάδη για τις αποφάσεις τους μέσω VAR στο ΑΕΚ - Ατρόμητος 2-1

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΚΕΔ ρίχνει ευθύνες σε Παπαπέτρου και Μωυσιάδη για κακή τοποθέτηση γραμμών στο ακυρωθέν γκολ του Ατρομήτου στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Η ΚΕΔ τιμωρεί τους Παπαπέτρου και Μωυσιάδη για τις αποφάσεις τους μέσω VAR στο ΑΕΚ - Ατρόμητος 2-1

Προς τιμωρία οδεύουν οι Παπαπέτρου και Μωυσιάδης που ήταν VAR και AVAR αντίστοιχα στο πολυσυζητημένο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΚΕΔ ουσιαστικά θεωρεί ότι έγινε κακή τοποθέτηση γραμμών στο ακυρωθέν γκολ των Περιστεριωτών στο 78’. Αντί να μπουν δηλαδή οι γραμμές στον σκόρερ του Ατρομήτου, Τζαν Όγκουστ Έρλινγκμαρκ, μπήκαν στον νεαρό στόπερ Δημήτρη Τσακμάκη που βρισκόταν δίπλα στον Τσιτσάν Στάνκοβιτς, αλλά δεν είχε συμμετοχή στη φάση.

Για αυτό το λόγο αντικαταστάθηκαν άρον-άρον από τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής. Ο Παπαπέτρου είχε οριστεί ως VAR στο παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Αστέρα Τρίπολης και ο Μωυσίάδης θα ήταν στο στο Λαμία-Παναιτωλικός. Θα τους αντικαταστήσουν οι Γκορτσίλας και Σαμοΐλης αντίστοιχα.

Στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ, η ΚΕΔ κρατάει τις επιφυλάξεις της θεωρώντας ότι δεν υπάρχει ένα ακριβές πλάνο για το αν είχε προηγηθεί χέρι ή όχι του Ζίνι προτού κερδίσει το πέναλτι ο Πέτρος Μάνταλος.