Γυρίζουν με... δόσεις οι διεθνείς του Ολυμπιακού

Ουσιαστικά το πολύ… μιάμιση μέρα θα προπονηθούν όλοι οι «ερυθρόλευκοι» μαζί για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο την Κυριακή (21/10).

Γυρίζουν με... δόσεις οι διεθνείς του Ολυμπιακού

Ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων, αλλά για τον Πέδρο Μαρτίνς τα βάσανα δεν έχουν σταματήσει, καθώς οι τελευταίες διεθνείς του Ολυμπιακού θα ενσωματωθούν την Πέμπτη (18/10) στην προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Από την Τρίτη (16/10) έχουν μπει σε ρυθμούς προπόνησης, χωρίς ωστόσο να «γκαζώσουν», οι Νάτχο και Βούκοβιτς. Μαζί τους ήταν και οι Έλληνες διεθνείς, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα έγκειται σε όσους έπαιξαν την Τρίτη (16/10) με τις Εθνικές τους ομάδες.

Ειδικά με τους Αφρικανούς είχε εξ αρχής ένα άγχος ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρολεύκων». Ο Αφρικανός που είχε το πιο δύσκολο ταξίδι, ο Χασάν (έρχεται από τη Σουαζιλάνδη.) επιστρέφει με θλάση από την εκτός έδρας αναμέτρηση της Αιγύπτου. Οπότε, δεν υπολογίζεται όχι μόνο για τον ΟΦΗ, αλλά και για το επόμενο 20ήμερο.

Οι δε Καμαρά, Σισέ και Μεριά αναμένεται την Πέμπτη (18/10) να ξεκινήσουν δειλά-δειλά προπονήσεις με… θέα το «Γεντί Κουλέ».

Υπάρχει βέβαια και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος θα φτάσει στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης (17/10), αλλά και εκείνος με τη σειρά του από αύριο θα μπει σιγά-σιγά σε ρυθμό προπονήσεων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πάντως από την Παρασκευή (19/10) θα «γκαζώσει» τους τελευταίους διεθνείς, όπερ σημαίνει ότι όλοι οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν το πολύ… μιάμιση μέρα προτού πάρουν το αεροπλάνο για την Κρήτη. Δηλαδή μεθαύριο (19/10) και το Σάββατο (20/10), που πάντοτε παραμονή αγώνων το πρόγραμμα της προπόνησης είναι πιο… σοφτ από τις προηγούμενες ημέρες.