Μπράμπετς: «Κάνουμε πρόοδο, νιώθω άτυχος»

Ο Μπράμπετς στάθηκε διπλά άτυχος στο παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό, διότι και αυτογκόλ πέτυχε και αναγκαστική αλλαγή έγινε.

Μπράμπετς: «Κάνουμε πρόοδο, νιώθω άτυχος»

Ο Μπράμπετς ήταν ο πρωταγωνιστής στη φάση που ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ, αφού κόντραρε πάνω του η μπάλα και κατέληξε στα δίχτυα, ενώ στάθηκε και άτυχος, αφού έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Μετά το τέλος του αγώνα ο αμυντικός του Άρη μίλησε:

Για τον τραυματισμό του: Ελπίζω να είναι καλά από το γόνατο και πάνω. Πιστεύω δεν είναι ανησυχητικό. Θα δω αύριο. Ήταν ένα δύσκολο βράδυ για εμάς. Πίστευα ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, ήμασταν άτυχοι στη φάση του δοκαριού, θα μπορούσαμε να κάνουμε το 1-2. Εγώ νιώθω δύο φορές πιο άτυχος γιατί από δική μου παρέμβαση άνοιξε το σκορ ο Ολυμπιακός.

Για το παιχνίδι: Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά σε τέτοια παιχνίδια και ειδικά απέναντι στον Ολυμπιακό. Στα μεγάλα παιχνίδια πρέπει να δεχτείς τέτοια αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα δεν δείχνει πολύ καλά, αλλά έως και την επίτευξη του τρίτου τέρματος, δείξαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Νομίζω ότι έχουμε πρόοδο.

Πάντοτε σε όλα τα ματς πάμε με αυτοπεποίθηση και ψυχολογία για να πάρουμε νίκες και θετικά αποτελέσματα.

Για το σκορ: Δεχτήκαμε τα δύο τελευταία γκολ, επειδή ανοιχτήκαμε για να ισοφαρίσουμε. Είναι και η ποιότητα του αντιπάλου που δεν μπορείς να αντιδράσεις στις καλές βραδιές του.

Για τη συνέχεια: Δεν θέλω να βρω δικαιολογίες, αλλά έχουμε μία νέα ομάδα και οι πιο έμπειροι παίκτες θα βοηθήσουν. Δυστυχώς έχει και τέτοιες βραδιές το ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω.